רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - סלופי ג'ו – השף הצעיר

סלופי ג'ו – השף הצעיר

בקיץ הקרוב ילדיכם יוכלו ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית ולהשתתף בקורס בישול במרכז הקולינרי אורט דן גורמה בתל-אביב, כנסו פנימה לטעימה…

בקיץ הקרוב ילדיכם יוכלו ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית – מסע במסעדות פרקי השעשועים בעולם של השף הצעיר!

בכל יום "יבקרו" הילדים בפארק אחד ויכינו את המנות האהובות על הילדים בהדרכת השף אייל פינקלשטיין שילמד טכניקות עבודה מתקדמות ושימוש בחומרי גלם מעולם הבישול המקצועי.

הקורס יתקיים במהלך חופשת הלימודים בקיץ הקרוב, במרכז הקולינרי אורט דן גורמה בתל-אביב.

מוגש לכם מתכון "סלופי ג'ו" מפארק השעשועים   Flag – ארצות הברית.

 

מתכון לסלפי ג'ו מפנק: 

סלופי ג'ו הוא כריך פופולרי מהמטבח האמריקאי הכולל לחמניית המבורגר ובתוכה בשר טחון, בצל מטוגן, רוטב עגבניות מתוק, קטשופ, רוטב ברביקיו ותבלינים אחרים.

הרי לכם המתכון הייחודי שהילדים יבשלו בקורס הקיץ בנושא פרקי השעשועים בעולם – ארצות הברית. 

מצרכים: 

2 לחמניות המבורגר

400 גרם בשר טחון בקר מנתח כגון צוואר או מכסה אנטריקוט

לרוטב הסלופי:

כף מחית צ׳יפוטלה

כוס קטשופ

כוס ברביקיו מעושן

צרור בצל ירוק קצוץ

אצבע גינגיר קצוץ

2 שיניי שום קצוצות

3  כפות סוכר חום

כף שמן שומשום

4 כפות מיונז

 

להגשה:

עלי חסה אייסברג

פרובות עגבנייה

מלפפון כבוש

4 כפות מיונז

 

אופן ההכנה: 

במחבת מחממים את חומרי הרוטב יחד,

את הבשר מערבבים במחבת עד חצי הכנה,

מערבבים חצי מכמות הרוטב עם הבשר וממשיכים לבשל על אש נמוכה 15 דקות, מערבבים היטב לשבירת הבשר.

את שאר הרוטב מערבבים עם המיונז,

מניחים בלחמניות – מיונז מתובל, את הבשר, חסה, עגבניות ומלפפון חמוץ.

ובתיאבון :)

 

קורסי הקיץ של השף הצעיר לילדים ונוער בגילאי 14-8,

כוללים ארוחת בוקר וצהריים, ויתקיימו בימים א׳-ה׳, בשעות 13:30-8:30.

ניתן להוסיף צהרון עד לשעה 16:00 (בעלות 400 ש״ח).

מחיר לנרשמים לשבוע: ₪1650 | מחיר מיוחד לנרשמים לשבועיים: ₪2850.

פרטים נוספים תוכלו למצוא באתר.







FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: