רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - טבעוני - סלט פסטה איטלקי

סלט פסטה איטלקי

סלט פסטה אורזו (פתיתים איטלקיים) עם פלפלים, עגבניות מיובשות ותירס ברוטב פסטו ביתי

מצרכים:

200 גרם פסטה אורזו (פתיתים איטלקיים) מבושלת
3 פלפלים מתוקים קצוצים בכל צבע שרוצים
בצל סגול קצוץ דק
קופסת שימורים קטנה של תירס
פלפל חריף קצוץ
150 גרם עגבניות מיובשות קצוצות

לרוטב פסטו:
2 שיני שום
עלי בזיליקום קצוצים
100 גרם גבינת פרמזן
50 גרם צנוברים
מלח ים ופלפל גרוס
שמן זית

אופן ההכנה:

קולים את הצנוברים על מחברת יבשה עד שהם מזהיבים. מניחים בצד להצטנן.
כותשים את השום עם קורט מלח ים ועלי בזיליקום במכתש ועלי או במעבד מזון.
מוסיפים את הצנוברים וממשיכים לכתוש. מוסיפים בהדרגה מעט שמן זית עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי רוטב.
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל אם צריך. כשהטעמים מאוזנים, מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
מטגנים את כל המצרכים פרט לפסטה במעט שמן זית למשך מספר דקות. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ומכבים את הגז. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.

 

המתכון מתוך הבלוג של סוני, From Suni’s Kitchen. עוד המון מתכונים מעולים מחכים לכם בבלוג שלה.

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top