מתכון נהדר לסלט קולרבי, תפוחי עץ וערמונים, הישר ממטבחו של השף הפשוט
למתכון המלא גללו מטה
מצרכים:
2 קולורבי גדולים.
3 תפוחי עץ סמיט (חמוץ מתוק), חתוכים לג’וליאנים.
2 גבעולי סלרי קצוצים דק-דק.
לרוטב:
43 כוס מיץ תפוזים.
2 כפות מיץ לימון.
3 כפות דבש.
כפית תמצית ווניל.
הוראות הכנה:
ערבבו בצנצנת את כל חומרי הרוטב,
צקו על הסלט וערבבו,
הוסיפו 200 ג”ר ערמונים קצוצים גס בוואקום וערבבו,
הניחו במקרר 4 שעות,
ערבבו שוב ובתיאבון.
המתכון המלא:
ערבבו בצנצנת את כל חומרי הרוטב,
צקו על הסלט וערבבו,
הוסיפו 200 ג”ר ערמונים קצוצים גס בוואקום וערבבו,
הניחו במקרר 4 שעות,
ערבבו שוב ובתיאבון.