רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - פסטה פרפלה עם צ'יפס בטטה

פסטה פרפלה עם צ'יפס בטטה

השף הפשוט קובי פרידמן עם מתכון קליל לפסטה עם צ'יפס בטטה, טבעות זיתים ובצל מקורמל

למתכון המלא גללו למטה.

מכינים צ'יפס בטטה – חותכים 4 בטטות לקוביות של 1 ס"מ ומטגנים. מוציאים לנייר סופג.


מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
קוצצים 2 בצלים ומטגנים עד קרמול.
מוסיפים לבצלים 6 כפות טבעות זיתים ירוקים וחצי כפית פלפל שחור גרוס וממשיכים לטגן במשך 5 דקות.



מוסיפים את הפסטה ומערבבים 2 דקות.


מוסיפים את צ'יפס הבטטה ומערבבים 2 דקות נוספות.

מצרכים:

4 בטטות בינוניות
שמן לטיגון
חבילת פסטה פרפלה
2 בצלים
6 כפות טבעות זיתים ירוקים
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מכינים צ'יפס בטטה – חותכים את הבטטות לקוביות של 1 ס"מ ומטגנים. מוציאים לנייר סופג.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
קוצצים את הבצלים ומטגנים עד קרמול.
מוסיפים לבצלים טבעות זיתים ירוקים ופלפל שחור גרוס וממשיכים לטגן במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים את צ'יפס הבטטה ומערבבים 2 דקות נוספות.

מוזמנים להיכנס לבקר בדף הפייסבוק שלי, בו תוכלו למצוא עוד המון מתכונים נהדרים ופשוטים ותמונות של כל שלבי ההכנה.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: