השף הפשוט קובי פרידמן מכין קדירת תפוחי אדמה ושעועית ברוטב עגבניות. מנה חמה, טעימה ומנחמת
למתכון המלא גללו למטה.
חותכים 1 ק”ג תפוחי אדמה לקוביות ומבשלים במים עם כפית אבקת מרק פרווה, חצי כפית פלפל שחור גרוס וכף פפריקה עד שמתרככים.
מסננים.
מטגנים 2 בצלים סגולים קצוצים עד קרמול.
מבשלים בסוטאז’ (מעין הכלאה בין סיר למחבת) קופסת שעועית אפויה ברוטב עגבניות עם 2 כפות פפריקה, בצלים מקורמלים, 3/4 כוס מים, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
מכניסים לסוטאז’ את תפוחי האדמה המבושלים, מערבבים ומבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה.
מצרכים:
1 ק”ג תפוחי אדמה
כפית אבקת מרק פרווה
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות פפריקה
קופסת שעועית אפויה ברוטב עגבניות
2 בצלים סגולים
3/4 כוס מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
חותכים את תפוחי אדמה לקוביות ומבשלים במים עם אבקת מרק, חצי כפית פלפל שחור גרוס וכף פפריקה עד שמתרככים.
מסננים.
קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם עד קרמול.
מבשלים בסוטאז’ (מעין הכלאה בין סיר למחבת) את השעועית האפויה עם 2 כפות פפריקה, הבצלים המקורמלים, המים, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
מכניסים לסוטאז’ את תפוחי האדמה המבושלים, מערבבים ומבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה.
בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים טעימים ופשוטים עם אלפי תמונות. מוזמנים להיכנס וליהנות.