השף הפשוט קובי פרידמן מכין שקשוקה פלפלים בהגשה מיוחדת – הביצים בתוך הפלפלים. מעדן נפלא ופשוט להכנה
למתכון המלא גללו למטה.
קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה פלוס עוד קצת.
מוסיפים 2 פלפלים ב-2 צבעים, חתוכים לקוביות, ומאדים עם הבצל כ-5 דקות.
מוסיפים קופסה של קוביות עגבניות ו-100 גרם רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים 2 כפות פפריקה, חצי כפית פלפל שחור גרוס וצ’ילי חריף ומלח לפי הטעם. מבשלים על אש קטנה למשך 15 דקות.
חותכים את 2 הפלפלים הנותרים לחצי ומנקים אותם מהגרעינים. ממלאים כל חצי בכף מהרוטב ומכניסים לרוטב ל-10 דקות לריכוך.
שוברים בכל פלפל ביצה ומבשלים עד שהביצה מתקשה.
מגישים עם חלה טרייה. יוצא מעדן.
מצרכים:
בצל
4 פלפלים ב-2 צבעים
קופסה של קוביות עגבניות (850 גרם)
100 גרם רסק עגבניות
2 כפות פפריקה
מלח לפי הטעם
צ’ילי חריף לפי הטעם
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 ביצים
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה פלוס עוד קצת.
מוסיפים 2 פלפלים ב-2 צבעים, חתוכים לקוביות, ומאדים עם הבצל כ-5 דקות.
מוסיפים קופסה של קוביות עגבניות ורסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים פפריקה, פלפל שחור גרוס, צ’ילי חריף ומלח. מבשלים על אש קטנה למשך 15 דקות.
חותכים את 2 הפלפלים הנותרים לחצי ומנקים אותם מהגרעינים. ממלאים כל חצי בכף מהרוטב ומכניסים לרוטב ל-10 דקות לריכוך.
שוברים בכל פלפל ביצה ומבשלים עד שהביצה מתקשה.
מגישים עם חלה טרייה. יוצא מעדן.
בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים מעולים ופשוטים, שגם אתם יכולים להכין בקלות. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל לבשל איתי.