טור המתכונים של השף הפשוט, והפעם- חצאי תפו”א חתוכים בזיגזג עם שמן זית וטחינה בתנור, יאמי

מצרכים:
10 תפוחי אדמה.
טחינה.
שמן.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לחצאים עם חותכן זיגזג,

הכניסו לקערה וצקו 6 כפות שמן זית,

ערבבו עד שכל תפוחי האדמה עטופים בשמן,
סדרו על נייר אפייה בתבנית אפייה כאשר החלק העגול על נייר האפייה,

הניחו כפית טחינה, הוסיפו מלח ופלפל לפי טעם,

הכניסו לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה,
הטחינה קצת נשרפת אבל הטעם מעדן ובתאבון.

עוד מתכונים פשוטים ומעולים מחכים בדף הפייסבוק ובאינסטגרם שלי.
מאת: kobyfridman
בתאריך: 1 באוגוסט 2018
קטגוריות: השף הפשוט - קובי פרידמן, כללי
צפיות: 1886
0
בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".