īģ� א×Ļב×ĸו×Ē בראוניז ב×Ļיפוי שוקולד וסוכריו×Ē ×Ļב×ĸוניו×Ē - foodpage - כל המ×Ēכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
ה×Ēחבר
לא רשום?
הירשם
א×Ēם כאן: Home - משהו ט×ĸים - רחלי קרוט - א×Ļב×ĸו×Ē בראוניז ב×Ļיפוי שוקולד וסוכריו×Ē ×Ļב×ĸוניו×Ē

א×Ļב×ĸו×Ē בראוניז ב×Ļיפוי שוקולד וסוכריו×Ē ×Ļב×ĸוניו×Ē

א×Ļב×ĸו×Ē בראוניז ב×Ļיפוי שוקולד וסוכריו×Ē ×Ļב×ĸוניו×Ē שמכינים בק×ĸרה אח×Ē ב-5 דקו×Ē בדיוק. לא להאמין כמה זה ט×ĸים

סטריפ משהו ט×ĸים
ר×Ļי×Ēי לכ×Ēוב כל כך הרבה דברים ×ĸל הבראוניז האלה. למשל שהם ממ׊ ממ׊ מ×Ēמוססים בפה. שהם פחו×Ē דחוסים כמו בראוניז רגילים ׊א×Ēם מכירים אלא יו×Ēר רכים ו×ĸדינים. ר×Ļי×Ēי גם לספר לכם שלוקח בדיוק, אבל בדיוק, 5 דקו×Ē להכין או×Ēם ושלא ×Ļריך אפילו מיקסר או כלים מיוחדים, רק מטרפה וק×ĸרה.

אבל כל המילים וה×Ēיאורים ה×Ēאדו ברג×ĸ שה×Ēיישב×Ēי לכ×Ēוב. שילוב של ×ĸייפו×Ē (בכל זא×Ē כבר ח×Ļו×Ē), סו×Ŗ שבו×ĸ גדוש באירו×ĸים וגם חוסר יכול×Ē להביא לכדי מילים א×Ē ה×ĸונג השוקולדי הזה. כי בנינו, ×ĸד שלא ×Ēט×ĸמו לא באמ×Ē ×Ēבינו כמה זה ט×ĸים.

אז במקום סיפור ארוך ומ×ĸרבול×Ē של או×Ēיו×Ē, קבלו א×Ē הקינוח הכי מו×Ļלח שי×Ļא לי לט×ĸום לאחרונה.

מ×Ļרכים:
150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביו×Ē
50 גרם סוכר חום (לא דמררה, החום הכהה)
50 גרם חמאה
בי×Ļה
40 גרם (4 כפו×Ē) קמח
1/2 כפי×Ē ×Ēמ×Ļי×Ē/מחי×Ē וניל איכו×Ēי×Ē

ל×Ļיפוי:
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביו×Ē
כפי×Ē שמן ×Ļמחי

אופן הכנה:
– מחממים ×Ēנור ל-170 מ×ĸלו×Ē ומשמנים היטב ×Ēבני×Ē 20X20 (מומל×Ĩ מאוד להניח ב×Ēח×Ēי×Ē ה×Ēבני×Ē נייר אפייה. אם מ׊×Ēמשים בפורמה מרוב×ĸ×Ē ×ĸוטפים או×Ēה כך, אם מ׊×Ēמשים ב×Ēבני×Ē רגילה, מניחים ריבו×ĸ של נייר אפייה, מ×ĸט קטן יו×Ēר מגודל ה×Ēבני×Ē, ב×Ēח×Ēי×Ē.
– בק×ĸרה ׊מ×Ēאימה למיקרו ממיסים שוקולד וחמאה. מ×ĸרבבים ×ĸד שנו×Ļר רוטב חלק ומבריק.
– מוסיפים סוכר וטורפים היטב.
– מוסיפים בי×Ļה ווניל וטורפים היטב ×ĸד שה×Ē×ĸרוב×Ē אחידה.
– מוסיפים א×Ē הקמח וטורפים ב×ĸדינו×Ē רק ×ĸד שהקמח נטמ×ĸ ב×Ē×ĸרוב×Ē. חשוב לא ל×ĸרבב יו×Ēר מדי.
– מ×ĸבירים א×Ē הבלילה ל×Ēבני×Ē ואופים ב×Ēנור שחומם מרא׊ ל-170 מ×ĸלו×Ē במשך 15-17 דקו×Ē ולא יו×Ēר.
– מ×Ļננים א×Ē הבראוניז בטמפרטור×Ē החדר ומ×ĸבירים למקרר. הבראוניז חייבים להיו×Ē קרים לפני ה×Ļיפוי. גם כדי שה×Ļיפוי י×Ēקשה וב×ĸיקר כדי שני×Ēן יהיה לב×Ļ×ĸ חי×Ēוך נקי ויפה.
– משחררים ב×ĸדינו×Ē א×Ē הבראוניז מה×Ēבני×Ē וחו×Ēכים לא×Ļב×ĸו×Ē.
– ממיסים א×Ē השוקולד של ה×Ļיפוי ומ×ĸרבבים ×ĸד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים שמן ומ×ĸרבבים.
– מניחים א×Ē א×Ļב×ĸו×Ē הבראוניז ×ĸל ר׊×Ē ומ×Ēח×Ēי×Ēה נייר אפייה או ×Ēבני×Ē ומ×Ļפים א×Ē הבראוניז. א×Ē שאריו×Ē השוקולד שנזל למטה אפ׊ר כמובן להרים ×ĸם קל×Ŗ או מרי×Ē ולהש×Ēמ׊ שוב.
– לאחר ה×Ļיפוי מנ×ĸרים א×Ē הרש×Ē מ×ĸט כדי להפטר מ×ĸודפי השוקולד וכדי לי×Ļר ×Ļיפוי דק ומפזרים מ×ĸל סוכריו×Ē ×Ļב×ĸוניו×Ē. ממ×Ēינים ×ĸד שהשוקולד י×Ēקשה ושומרים בקופסה אטומה (בקי×Ĩ יש לשמור במקרר אך להגיש לאחר שהבראוניז שהו לפחו×Ē רב×ĸ ׊×ĸה בטמפרטור×Ē החדר).

ה×ĸרו×Ē, הארו×Ē ושאר חיו×Ē בי×Ē:
– נכון, לא חובה ל×Ļפו×Ē א×Ē הבראוניז, מ×Ļד שני, המרקם שלהם ×ĸדין מאוד יחסי×Ē לבראוניז רגילים ולכן ה×Ļיפוי יו×Ļר מ×ĸין מ×ĸטפ×Ē פ×Ļיחה שמאוד מוסיפה מבחינ×Ē המרקם וגם שומר×Ē ×ĸל הרכו×Ē של ה×ĸוגו×Ē הקטנטנו×Ē האלה. וחו×Ĩ מזה, ×Ēודו שזה יו×Ēר יפה מ×Ļופה.
– במקום סוכריו×Ē אפ׊ר לקשט ×ĸם ברס, פיסטוקים ק×Ļו×Ļים, פקאנים (רק לא מסוכרים), פולי קקאו (שילוב מושלם!), קוקוס או כל ×Ēוספ×Ē ׊א×Ēם אוהבים.
– הבראוניז האלה נהדרים גם במ×Ēכונ×Ē של ×ĸוגה, אם כי ×ĸדי×Ŗ להכין או×Ēה נמוכה יחסי×Ē.
– אם א×Ēם פחו×Ē אוהבים ט×ĸם חזק של שוקולד מריר, מומל×Ĩ ל×Ļפו×Ē א×Ē הבראוניז ×ĸם שוקולד חלב ואפילו ני×Ēן לזל×Ŗ מ×ĸליו פסים דקיקים של שוקולד לבן. גם יפה וגם מאזן א×Ē המרירו×Ē.
– בחור×Ŗ, הבראוניז נשמרים מ×Ļוין בחו×Ĩ (בקופסה אטומה). בקי×Ĩ מומל×Ĩ לשמור או×Ēם במקרר אבל חשוב להו×Ļיא או×Ēם לפחו×Ē רב×ĸ ׊×ĸה לפני ההגשה כי בראוניז קרים זה פשוט לא זה.

בטורים הקודמים של “משהו ט×ĸים“:
סלט גזר וסלק ברוטב חמא×Ē בוטנים
בורקס פילו במילוי גבינו×Ē ו×Ēרד

דפי שוקולד ×ĸם קונפטי חמו×Ļיו×Ē ופקאנים

לביבו×Ē ב×Ļל משודרגו×Ē

×ĸוג×Ē בננו×Ē הפוכה ×ĸם מייפל ופקאנים

הכנ×Ēם? יש לכם שאלו×Ē לגבי המ×Ēכון? כ×Ēבו למטה ב×Ēגובו×Ē או פרסמו א×Ē ה×Ēמונו×Ē של הבראוניז שהכנ×Ēם בקבו×Ļ×Ē הפייסבוק

רחלי קרוט
גדל×Ēי מ×Ēח×Ē לסינר ההונגרי של סב×Ēא ול×Ļד הפירושקי והלביבו×Ē של סבא. הט×ĸמים האלה הפכו שנים אחר כך ל×Ēשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונו×Ē שמגי×ĸים ביחד אי×Ēו.

מגדל×Ē ×ĸגבניו×Ē שרי, פלפלים חריפים וא×Ē הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין ×ĸורכ×Ē א×Ē א×Ēר פודפייג'.

וכן, יש לי באמ×Ē אלרגיה נפשי×Ē לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

מ×Ēכונים אחרונים מא×Ē רחלי קרוט (×Ļפו בכולם...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

3 ×Ēגובו×Ē

  1. איפה רואים ×Ēגובו×Ē של קוראים?

  2. היי,
    ר×Ļי×Ēי לד×ĸ×Ē בכמה אני ×Ļריכה להכפיל א×Ē הכמו×Ē אם אני רו×Ļה להכין א×Ē הבראוניז ב×Ēבני×Ē חד פ×ĸמי×Ē רגילה?

  3. היי נראה מ×ĸולה. זה קריטי אם א׊×Ēמ׊ בסוכר לבן רגיל? מה ההבדל? יש הבדל בט×ĸם?

כ×Ēבו משהו נחמד...

כ×Ēוב×Ē האימייל שלך לא ×Ēו×Ļג בפומבי.שדו×Ē חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top