בראוניז שוקולד מיוחדים עם ניחוח עדין של ג’נג’ר וקישוט של מטבע שוקולד לבן מעל
שמי דגנית, ואני חובבת גדולה של אפיה, קישוטי עוגות וקונדיטוריה בכלל. סיימתי קורס קונדיטוריה בביה"ס עושים בישול של השף אורן גירון ואני כותבת את הבלוג "על קצה המזלג". בו אני מפרסמת מתכונים שאספתי במהלך השנים, או כאלו שהתהוו בראשי והפכו למציאות במטבח הפרטי שלי, במיוחד בתחום הקונדיטוריה אבל לא רק...
מתכונים אחרונים מאת על קצה המזלג (צפו בכולם...)
- פאי לימון - 16 באפריל 2018
- עוגת נקטרינות עם ג’לי פירות - 15 באפריל 2018
- ג’לי פירות וקרם יוגורט - 8 באפריל 2018
- עוגת מוס עם נשיקות מרנג - 7 במרץ 2018
- אוזני המן מקמח מלא - 21 בפברואר 2018