ï»� לביבות בטטה ×פויות (טבעוניות) - foodpage - כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ברי×ות ודי×טה - לביבות בטטה ×פויות (טבעוניות)

לביבות בטטה ×פויות (טבעוניות)

השף ×והד קורי מקפה לו××™×– מלמד ××ª×›× ×יך להכין לביבות בטטה טבעוניות ×¢× ×©×™×‘×•×œ×ª שועל וקינו××”. מומלץ להגיש ×¢× ×˜×—×™× ×” וסלט עלי×

מצרכי×:
2  בטטות, קלופות ומגורדות
50 ×’×¨× (1/2 כוס) שיבולת שועל
150 ×’×¨× (3/4 כוס) קינו××”
50 Â ×’×¨× (1/2 כוס) קוו×קר מעורבב ×¢× ×–×¨×¢×™× ×•×’×¨×¢×™× ×™× (שומשו×, פשתן, דלעת, גרעיני חמניה)
חופן ×‘×–×™×œ×™×§×•× ×˜×¨×™, קצוץ
2 עגבניות טריות, קצוצות
מלח ופלפל
כף שמן זית

×ופן הכנה:
• ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת הבטטה המגורדת לתבנית ו××•×¤×™× ×‘×ª× ×•×¨ ×‘×—×•× ×©×œ 160 מעלות למשך 10 דקות עד לריכוך ר×שוני. ל×חר הוצ×ת הבטטה, ×ž×•×¨×™×“×™× ×ת הטמפרטורה ל-140.
â€¢Â ×‘×™× ×ª×™×™× ×ž×‘×©×œ×™× ×ת שיבולת השועל והקינו××” ומסנני×.
â€¢Â ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×ת כל המצרכי×, כולל הבטטה, בקערה רחבה.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×©×ž×Ÿ זית, מלח ופלפל ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ שנוצרת תערובת יחסית ×חידה במרק×.
â€¢Â ×™×•×¦×¨×™× ×œ×‘×™×‘×•×ª בגודל הרצוי ו××•×¤×™× ×‘×ª× ×•×¨ על תבנית ×¢× × ×™×™×¨ ×פייה במשך 40 דקות ×‘×—×•× ×©×œ 150 מעלות.
• מומלץ להגיש ×¢× ×ž×˜×‘×œ טחינה חריפה וסלט ×¢×œ×™× ×¨×¢× ×Ÿ.

המתכון ב×דיבות שף ×והד קורי מ”קפה לו××™×–”.
צילו×: ×נטולי מיכ×ל

×ž×—×¤×©×™× ×¢×•×“ ×ž×ª×›×•× ×™× ×œ×œ×‘×™×‘×•×ª? נסו ×ת ×לה:
לביבות בטטה ותירס
לביבות תפוחי ×דמה
לביבות גבינה מתוקות

FoodPage Team
כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×”×›×™ ×˜×•×‘×™× ×‘×תר ×חד
FoodPage Team

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת FoodPage Team (צפו בכול×...)

FoodPage Team

תגובה ×חת

  1. שיבולת שועל וקוו×קר ×–×” ×œ× ×ותו הדבר?

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top