השף ×והד קורי מקפה לו××™×– מלמד ××ª×›× ×יך להכין לביבות בטטה ×˜×‘×¢×•× ×™×•×ª ×¢× ×©×™×‘×•×œ×ª שועל ×•×§×™× ×•××”. מומלץ להגיש ×¢× ×˜×—×™× ×” וסלט עלי×
מצרכי×:
2  בטטות, קלופות ומגורדות
50 ×’×¨× (1/2 כוס) שיבולת שועל
150 ×’×¨× (3/4 כוס) ×§×™× ×•××”
50 Â ×’×¨× (1/2 כוס) קוו×קר מעורבב ×¢× ×–×¨×¢×™× ×•×’×¨×¢×™× ×™× (שומשו×, פשתן, דלעת, ×’×¨×¢×™× ×™ ×—×ž× ×™×”)
חופן ×‘×–×™×œ×™×§×•× ×˜×¨×™, קצוץ
2 ×¢×’×‘× ×™×•×ª טריות, קצוצות
מלח ופלפל
כף שמן זית
××•×¤×ŸÂ ×”×›× ×”:
• ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת הבטטה המגורדת ×œ×ª×‘× ×™×ª ו××•×¤×™× ×‘×ª× ×•×¨ ×‘×—×•× ×©×œ 160 מעלות למשך 10 דקות עד לריכוך ר××©×•× ×™. ל×חר הוצ×ת הבטטה, ×ž×•×¨×™×“×™× ×ת הטמפרטורה ל-140.
â€¢Â ×‘×™× ×ª×™×™× ×ž×‘×©×œ×™× ×ת שיבולת השועל ×•×”×§×™× ×•××” ×•×ž×¡× × ×™×.
â€¢Â ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×ת כל המצרכי×, כולל הבטטה, בקערה רחבה.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×©×ž×Ÿ זית, מלח ופלפל ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ ×©× ×•×¦×¨×ª תערובת יחסית ×חידה במרק×.
â€¢Â ×™×•×¦×¨×™× ×œ×‘×™×‘×•×ª בגודל הרצוי ו××•×¤×™× ×‘×ª× ×•×¨ על ×ª×‘× ×™×ª ×¢× × ×™×™×¨ ×פייה במשך 40 דקות ×‘×—×•× ×©×œ 150 מעלות.
• מומלץ להגיש ×¢× ×ž×˜×‘×œ ×˜×—×™× ×” חריפה וסלט ×¢×œ×™× ×¨×¢× ×Ÿ.
המתכון ב×דיבות שף ×והד קורי מ”קפה לו××™×–”.
צילו×: ×× ×˜×•×œ×™ מיכ×ל
×ž×—×¤×©×™× ×¢×•×“ ×ž×ª×›×•× ×™× ×œ×œ×‘×™×‘×•×ª? × ×¡×• ×ת ×לה:
לביבות בטטה ותירס
לביבות תפוחי ×דמה
לביבות ×’×‘×™× ×” מתוקות
שיבולת שועל וקוו×קר ×–×” ×œ× ×ותו הדבר?