ï»� לחמעג’ון ×—×¦×™×œ×™× ×¤×™×§× ×˜×™ - foodpage - כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ×œ×—× ×•×ž××¤×™× - לחמעג’ון ×—×¦×™×œ×™× ×¤×™×§× ×˜×™

לחמעג’ון ×—×¦×™×œ×™× ×¤×™×§× ×˜×™

לחמעג’ון בגרסה צמחונית, ×¢× ×—×¦×™×œ×™× ×ž×˜×•×’× ×™×, עגבניות ×•×¤×œ×¤×œ×™× ×—×¨×™×¤×™×. ×ž×’×™×©×™× ×¢×œ עלי כוסברה מעל

לבצק:
500 ×’×¨× ×§×ž×— מנופה
1 ×›×£ ×©×ž×¨×™× ×™×‘×©×™×
1 כף סוכר
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
כוס וחצי מי×

לחצילי×:
1 חציל חתיך
מלח גס
1 ביצה לטבילה
1/2 כוס קמח ל×יבוק החציל
שמן לטיגון

וג×:
4-6 עגבניות בשלות – תלוי כמה רוטב ××ª× ××•×”×‘×™× – מרוסקות בפומפיה ×ו מעבד מזון
3-6 שיני ×©×•× – תלוי כמה ×©×•× ××ª× ××•×”×‘×™× – ×נחנו ××•×”×‘×™× ×”×¨×‘×”!
1 פלפל חריף, מנוקה וקצוץ דק
1 גמבה ×דומה פרוסה דק
2-3 גבעולי סלרי ×§×¦×•×¦×™× ×“×§
צרור כוסברה ×ו פטרוזליה למי שמעדיף
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
1 ×›×£ פפריקה ×דומה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטע×

×ופן ×”×›× ×”:
• לבצק – ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×™×—×“ ×™×‘×©×™× ×‘×ž×™×§×¡×¨ ×¢× ×•×• לישה. ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ž×™× ×‘×”×“×¨×’×” עד קבלת כדור בצק רך וגמיש.
â€¢Â ×œ×©×™× ×‘×ž×©×š 10-12 דקות נוספות. מוצי××™× ×œ×ž×©×˜×— עבודה ×•×œ×©×™× ×œ×§×‘×œ×ª כדור. ×ž×ª×¤×™×—×™× ×‘×§×¢×¨×” עד הכפלת הנפח.
• לסלט ×”×—×¦×™×œ×™× – ×¤×•×¨×¡×™× ×—×¦×™×œ לפרוסות בעובי 1 ס”מ. ×ž×ž×œ×™×—×™× ×‘×ž×œ×— גס ×•×ž×©×”×™× ×ž×¢×˜ עד שיפרישו נוזלי×. ×¡×•×¤×’×™× ×”×™×˜×‘.
â€¢Â ×ž×—×ž×ž×™× ×©×ž×Ÿ לטיגון עמוק. ×˜×•×‘×œ×™× ×¤×¨×•×¡×•×ª חציל בביצה ו×חר כך בקמח ×•×ž× ×¢×¨×™× ×¢×•×“×¤×™×.
â€¢Â ×ž×˜×’× ×™× 2 דקות מכל צד עד הזהבה. מוצי××™× ×œ× ×™×™×¨ סופג.
â€¢Â ×ž×—×ž×ž×™× ×©×ž×Ÿ שזית במחבת ×•×ž×›×™× ×™× ×¨×•×˜×‘ עגבניות בסיסי – ×ž×˜×’× ×™× ×©×•×, פלפל חריף ירוק, גמבה וגבעולי סלרי.
â€¢Â ×›×©×”×¤×œ×¤×œ×™× ×”×•×¤×›×™× ×œ×ž×‘×¨×™×§×™×, ×ž×•×¡×™×¤×™× ×¢×’×‘× ×™×•×ª, רסק עגבניות, ×•×ž×ª×‘×œ×™× ×‘×ž×œ×— ופלפל.
â€¢Â ×ž×‘×©×œ×™× ×¢×œ ×ש בינונית במשך 5-10 דקות. ×ž×•×¡×™×¤×™× ×›×•×¡×‘×¨×” ×ו פטרוזיליה ×•×ž×›×‘×™× ×ש.
â€¢Â ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת פרוסות החציל לתבנית תנור ×ו ××œ×•×ž×™× ×™×•× ×•×ž×¡×“×¨×™× ×™×¤×”. ×™×•×¦×§×™× ×ž×¢×œ ×ת רוטב העגבניות ו××•×¤×™× ×›×—×¦×™ שעה. בתנור ×©×—×•×ž× ×ž×¨×ש ל 180 מעלות. â€¢Â ×ž×¦× × ×™× (×”×—×¦×™×œ×™× ×”×לה ישתלבו נהדר בתוך סנדוויץ” ×ו על מצע ×ורז לבן.
• נחזור לבצק – ל×חר שתפח, מוצי××™× ×ותו למשטח עבודה ×•×ž×—×œ×§×™× ×ותו ל 10 כדורי×. ×ž×©×ž× ×™× ×‘×©×ž×Ÿ זית שטח ×¤× ×™× ×•× ×•×ª× ×™× ×œ×• מנוחה של 15 דקות. ל×חר מנוחה קצרה, ×¤×•×ª×—×™× ×›×œ כדור על ידי מתיחה קלה של הבצק למעין סירה ×ובלית.
• בעזרת ×”×צבעות ושמן זית ×™×•×¦×¨×™× ×©×§×¢ במרכז כל מ×פה ×•×ž×¡×“×¨×™× ×™×¤×” ×ת פרוסות החציל. שוב, מנוחה קצרה של 10-15 דקות ×ž×‘×¨×™×©×™× ×ת ×”×©×•×œ×™×™× ×‘×‘×™×¦×” טרופה – ×˜×‘×¢×•× ×™× ×™×›×•×œ×™× ×œ×•×•×ª×¨:).
• ××•×¤×™× ×‘×ª× ×•×¨ ×©×—×•×ž× ×ž×¨×ש ל-180 למשך ×›-20 דקות עד הזהבה. ×ž×’×™×©×™× ×¢× ×¢×œ×™ כוסברה ×˜×¨×™×™× ×•×¤×œ×¤×œ ירוק חריף פרוס דק – ×˜×¢×™× ×ש!

מתכון וצילומי×: ליהי ער×סי בעלת הבלוג מעשה במ×פה

    li291081
    קור××™× ×œ×™ ליהי ומ××– ש×× ×™ מכירה ×ת עצמי, בישול ו×פייה ×–×” בדמי.
    ×× ×™ ×והבת ×וכל על כל גווניו וצורותיו ויותר מכך, ממש נהנית מהכנתו.
    ×¢× ×”×©× ×™×, המטבח הפך להיות בשבילי ×ž×§×•× ×©×œ תרפייה. בעת שמחה, עצב,
    כעס ×ו ×›×•×œ× ×‘×™×—×“ ×× ×™ מוצ×ת ×ת עצמי ×”×›×™ טוב במטבח. ×וכל בשבילי ×–×” ×œ× ×¨×§ ×›×™ צריך ל×כול. ×וכל בשבילי ×–×” צורך קיומי, חשק, תשוקה ורצון .
    ×× ×™ מ×וד מ×מינה בפונקציונ×ליות בכל הקשור ל×ורך ×”×—×™×™× ×”×ינטנסיבי שלנו. ×× ×™ ××ž× ×œ×©×ª×™ גוזלות ו×ין לי, ×’× ×× ×ž×ž×© ×רצה, זמן לבלות ×™×ž×™× ×©×œ×ž×™× ×‘×ž×˜×‘×—. בבלוג שלי תוכלו להיחשף ×œ×ž×ª×›×•× ×™× ×˜×•×‘×™×, ×œ× ×ž×ª×™×™×ž×¨×™× ×ך ×¢×•×©×™× ×˜×•×‘ על הלב ×•× ×¢×™× ×‘×‘×˜×Ÿ.
    ××– מה נבשל היו×? ×יך נערך לכך? הצטרפו ×לי למסע יומי שבועי ותיהנו מהדרך, התוצ××” ומהרגשת סיפוק ×דירה!
    שלכ×, ליהי
    li291081
    li291081
    lihi@story-cake.co.il

    2 תגובות

    1. ×הבתי מ×וד!

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

    *

    Scroll To Top