פוקצ’ה עם עגבניות, סלמי ובצל - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - פוקצ’ה עם עגבניות, סלמי ובצל

פוקצ’ה עם עגבניות, סלמי ובצל

מאפה שמתפקד כארוחת ערב – פוקצ’ה שמנמנה עם מעטה זהוב ותוספות מפנקות (עגבניות, בצל סגול ונקניק סלמי)

מצרכים לבצק (4 פוקצ’ות):
1 ק”ג קמח לבן, מנופה
2 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים חמימים (לא רותחים)
2 כפות מלח גס
1/4 כוס שמן זית

לתוספות:
200 גרם נקניק סלמי פרח, פרוס
5 עגבניות תמר בשלות, פרוסות
1 בצל סגול, פרוס
כ-10 עלי רוזמרין עם הגבעול

אופן הכנה:
• מערבבים ביחד, בקערת מיקסר, את כל מרכיבי הבצק פרט למים. לשים במיקסר בהדרגה ומוסיפים את המים לאט לאט. ממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק במרקם חלק ויציב.
• מכניסים את הבצק, כשהוא מכוסה, למקרר למשך כ- 40 דקות. מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק למספר הפוקצות הרצוי. מכדררים את החלקים ומכסים שוב עם מגבת. מניחים להתפחה בחוץ למשך כ-15 דקות.
• מחממים תנור לחום 150 מעלות.
• פורסים נייר אפיה בתבנית. משמנים בשמן זית ומשטחים את הבצק כמה שיותר אחיד. מסדרים את התוספות על הבצק תוך שמנסים להשקיע אותם כמה שיותר.
• מכניסים לתנור ואופים עד לקבלת צבע זהוב ויפה.

צילום וסטיילינג: מאיר קוקבוק

המתכון באדיבות “מעדני יחיעם

מחפשים עוד מתכונים מעולים למאפים? נסו את אלה:
לחם מרוקאי עם ביצים קשות
מאפה שמרים במילוי גבינה וזיתים
פיצה איטלקית מושלמת

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top