ï»� קציצות קינו××” ×פויות - foodpage - כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ברי×ות ודי×טה - קציצות קינו××” ×פויות

קציצות קינו××” ×פויות

×פויות, מנוקדות בקישו××™× ×•×’×–×¨ ורכות ×ž×‘×¤× ×™× ×‘×–×›×•×ª תוספת של ריקוטה – הכירו ×ת קציצות הקינו××” שיככבו ××¦×œ×›× ×‘×ž×˜×‘×—

סטריפ משהו טעי×
לפני שבוע וחצי פצחתי בגמילה. גמילה משוקולד, גמילה מדי×ט קולה וב×ופן כללי גמילה מכל מה ×©×˜×¢×™× ×•×ž×ª×•×§ ×‘×—×™×™× ×”×לה.

×יך ×× ×™ מחזיקה מעמד? הו, טוב שש×לת×. ×”×מת שדי בקושי. כמעט בכל ערב בשבוע ×”×חרון צפיתי בסרטוני יוטיוב ×©×ž×œ×ž×“×™× ×יך להכין עוגות שוקולד וקיוויתי בסתר ליבי שמשהו מהמר×ות ×”×לה ×™×’×™×¢ ×’× ×œ×¤×” שלי, ×›×›×” בלי כוונה.

×–×” ×œ× ×§×¨×”.

מה כן קרה? התחלתי ל×כול קצת יותר ברי×, קצת יותר מסודר והרבה יותר מחושב. כחלק מהשינוי ×”×–×”, החלטתי ×©×œ×©×•× ×œ× ×¡×•×ª ולהכין קציצות, ×בל ×œ× ×›×לה שמכילות בשר, ביצה, פירורי ×œ×—× ×•×©×ž×Ÿ, ××œ× ×ž×¡×•×’ הקציצות ×©×œ× ×’×•×¨×ž×•×ª ליסורי מצפון.

ההחלטה ×”×–×ת התיישבה בול ×¢× ×©×§×™×ª קינו××” שחיכתה לי על השיש. שקית קטנה ששילבה בתוכה קינו××” ×דומה ולבנה ×ורגנית ×¢× ×™×¨×§×•×ª ×™×‘×©×™× (גזר, בצל, פלפלי×) של חברת תבו×ות. ×”×מת ×”×™×, ×©×’× ×‘×œ×™ לשלב ×ת הקינו××” ×¢× ×ž×¨×›×™×‘×™× × ×•×¡×¤×™×, ××œ× ×¨×§ ×¢× ×§×¦×ª מלח ופלפל, תקבלו תוספת טעימה ומזינה, ×בל מי שמכיר ×ותי יודע ×©×ž×©×—×§×™× ×‘×ž×˜×‘×— ×”× ×”×—×œ×§ ×”×הוב עליי.

קציצות קינו××”. צילו×: רחלי קרוט

המתכון ×©×œ×¤× ×™×›× ×•×•×¨×¡×˜×™×œ×™ לגמרי. ××ª× ×™×›×•×œ×™× ×œ×”×—×œ×™×£ ×ת עלי הסלרי בכל עשב תיבול ש××ª× ×והבי×, להמיר ×ת הפרמזן בגבינה קשה ×חרת ו×פילו להחליף ×ת הריקוטה בבולגרית רכה (במקרה ×›×–×” ×פשר לוותר על המלח). ×’× ×‘× ×•×’×¢ לירקות ×פשר להחליף ולשחק – ×¤×œ×¤×œ×™× ××“×•×ž×™× ×‘×ž×§×•× ×ו בנוסף לקישו××™×, בטטה ×‘×ž×§×•× ×’×–×¨ ועוד כיד הדמיון הטובה עליכ×.

×× ××ª× ×¨×•×¦×™× ×œ×©×—×§ עוד קצת ×¢× ×”×ž×¨×§×ž×™×, ניתן ×’× ×œ×”×ž×™×¨ 1/3 מכמות הקינו××” בבורגול שהופך קריספי מ×וד ב×פייה.

קציצות קינו××”. צילו×: רחלי קרוט

קציצות קינו××” ×פויות

מצרכי×:
200 ×’×¨× (1 ו-1/4 כוסות) קינו××”, ×œ× ×ž×•×›× ×”
גזר
קישו×
בצל לבן גדול
5 כפות גדושות גבינת ריקוטה
כפית ×בקת ×©×•× (×ו ×©×•× ×›×ª×•×©)
ביצה
5 כפות פנקו ×ו פירורי לח×
כף שמן זית
1/2 כוס פרמזן מגורדת (×ו כל גבינה קשה ×חרת – ×’×ודה, תו×, גרויר)
3-4 כפות עלי סלרי ×§×¦×•×¦×™× (ניתן להמיר בכוסברה, פטרוזיליה ×ו בצל ירוק)

×ופן ×”×›× ×”:
• ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל-175 מעלות.
â€¢Â ×ž×‘×©×œ×™× ×ת הקינו××” על פי ההור×ות שבגב ×”×ריזה. ×ו לפי ההור×ות ×”×לה: ×©×•×˜×¤×™× ×”×™×˜×‘ ×ת הקינו××” בתוך מסננת, ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×¡×™×¨ ×•×©×•×¤×›×™× 2 כוסות ×ž×™× ×¢×œ כל כוס קינו××”. מבי××™× ×œ×¨×ª×™×—×”, ×ž×ª×‘×œ×™× ×‘×ž×œ×— ופלפל ×•×¡×•×’×¨×™× ×ת הסיר ×¢× ×ž×›×¡×”. ×ž×‘×©×œ×™× ×‘×ž×©×š 25 דקות על ×ש ×”×›×™ נמוכה. ×‘×ª×•× ×”×‘×™×©×•×œ מש××™×¨×™× ×ת הסיר מכוסה למשך 5 דקות. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת הקינו××” לקערה, ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢× ×ž×–×œ×’ ×•×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“ להתקרר.
â€¢Â ×ž×›×™× ×™× ×ת הירקות: ×—×•×ª×›×™× ×ת הבצל, ×”×§×™×©×•× ×•×”×’×–×¨ לקוביות קטנות. במחבת ×¢× ×›×£ שמן ×ž×˜×’× ×™× ×ת הבצל עד ×©×”×•× ×ž×ª×¨×›×š מעט. ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הגזר, עלי הסלרי ×•×”×§×™×©×•× ×•×ž×˜×’× ×™× ×‘×ž×©×š 3-4 דקות על ×ש גבוהה. המטרה ×”×™× ×œ×¦×¨×•×‘ ×ת הירקות ×•×œ× ×œ×¨×›×š ××•×ª× ×œ×’×ž×¨×™.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הירקות לקערה ×¢× ×”×§×™× ×•××”, ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×•×ž×ž×ª×™× ×™× ×›×ž×” דקות שהתערובת תצטנן (כדי שהביצה שתתווסף ×œ× ×ª×”×¤×•×š לחביתה).
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×ª×¢×¨×•×‘×ª ריקוטה, ×בקת שו×, ביצה, ושמן זית ומערבבי×. ×ž×•×¡×™×¤×™× ×¤×™×¨×•×¨×™ פנקו ופרמזן ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×‘×¢×“×™× ×•×ª.
â€¢Â ×ž×ª×‘×œ×™× ×‘×ž×œ×— בנדיבות.
â€¢Â ×™×•×¦×¨×™× ×§×¦×™×¦×•×ª שטוחות (יחסית עבות) ×¢× ×™×“×™×™× ×¨×˜×•×‘×•×ª ×•×ž× ×™×—×™× ×¢×œ תבנית תנור ×¢× × ×™×™×¨ ×פייה.
• ××•×¤×™× ×‘×ž×©×š 30 דקות ×ו עד שהקציצות זהובות. מומלץ מ×וד להפוך ×ותך 10 דקות לפני ×ª×•× ×”×פייה כדי שהן תהיינה צרובות מ-2 הצדדי×.

קציצות קינו××”. צילו×: רחלי קרוט

×‘×˜×•×¨×™× ×”×§×•×“×ž×™× ×©×œ מדור “משהו טעיה:
קרפצ’ו סלק ×¢× ×‘×–×™×œ×™×§×•× ×•×¦’לי
סלט ×טריות שעועית ×¢× ×›×•×¡×‘×¨×” וצ’ילי

בומב כדורי שוקולד נוטלה

מיני פרעצלס

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי נוטלה

עוגת ×‘×™×¡×§×•×•×™×˜×™× ×¢× ×§×¨× ×©×•×§×•×œ×“  ותותי×

עוגות נוטלה מ-3 מצרכי×

צילומי×: רחלי קרוט

הכנת×? יש ×œ×›× ×©×לות לגבי המתכון? כתבו למטה בתגובות ×ו פרסמו ×ת התמונות של הקציצות שהכנת× בקבוצת הפייסבוק

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של ×¡×‘×ª× ×•×œ×¦×“ הפירושקי והלביבות של סב×. ×”×˜×¢×ž×™× ×”×לה הפכו ×©× ×™× ×חר כך לתשוקה גדולה ל×וכל ולזיכרונות ×©×ž×’×™×¢×™× ×‘×™×—×“ ×יתו.

מגדלת עגבניות שרי, ×¤×œ×¤×œ×™× ×—×¨×™×¤×™× ×•×ת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת ×ת ×תר פודפייג'.

וכן, יש לי ב×מת ×לרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת רחלי קרוט (צפו בכול×...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

3 תגובות

  1. ×פשר לוותר על הגבינה?

    • בעקרון ×ין בעיה לוותר עליה, במקרה ×›×–×” הייתי מוסיפה עוד ביצה ו×× ×”×ª×¢×¨×•×‘×ª יוצ×ת לך רכה מדי, ×פשר להוסיף ×›×£ קמח.

      בהצלחה וספרי לי ×יך ×™×¦× :)

  2. ×הבתי :)

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top