קרפצ’ו דג עם מיץ עגבניות ושמן זית - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - קרפצ’ו דג עם מיץ עגבניות ושמן זית

קרפצ’ו דג עם מיץ עגבניות ושמן זית

מנה מרשימה וצבעונית שמכינים ממש בקלות. אם לא תספרו לאורחים הם יחשבו שהבאתם אותה הישר מהמסעדה

מצרכים (ל-4 סועדים):
2 פילה דניס נקי מעור ועצמות
2 עגבניות חצויות
עלי פטרוזיליה, נענע ו/או שמיר
צנוניות חתוכות לרבעים
כף שמן זית
כפית מלח ים
פלפל שחור

אופציונלי:
פלפל חריף חתוך דק
עגבניות שרי חצויות לרבעים
מלפפון חתוך עם קולפן לאורך

אופן הכנה:
• מניחים את הפילה בתוך ניילון ודופקים עם פטיש שניצל עד להשטחת הדג.
• מניחים את הדג על צלחת הגשה, מתבלים במעט שמן זית, מלח ים ופלפל שחור. סוחטים מעל חצי עגבניה.
• מקשטים עם צנוניות ועשבי תבלין ו/או עגבניות שרי, פלפל חריף ומלפפון.
• מגישים עם לחם קלוי.

המתכון מתוך סדנת אירוח של השף יואב בר שמתקיימת על הבר של מסעדת מאראבו וכוללת הכנה של מנות גורמה קלות להכנה שיקצרו מחמאות מהאורחים. בין המנות: ירקות קונפי על ברוסקטה, סיגר דגים עם ריקוטה, פלפל צ’ילי ובצל ירוק וסינטה צרובה על פירה שורשים.
סדנת האירוח הבאה תתקיים בתאריך 06.08 בשעה 19:00-21:300. מחיר 280 ש”ח לאדם, 500 ש”ח לזוג. לעוד פרטים על המועדים הבאים ותפריט הסדנה הכנסו לפייסבוק של מסעדת מאראבו

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:
פיש אנד צ’יפס
סלט עגבניות שרי עם גרגירי חומוס וטונה
מיני מוס טונה

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top