תבשיל שעועית עם בטטות

מאת: foodpage-team

כתוספת או כמנה עיקרית ללא בשר - תבשיל שעועית אדומה ולבנה עם בטטות ושום. מגישים מעל אורז לבן

מצרכים:
1 שקית (800 גרם) שעועית לבנה, קפואה
1 שקית (800 גרם) שעועית אדומה, קפואה
3 בצלים, חתוכים לרצועות
3 שיני שום, קצוצות
1/2 כוס מים חמים
2 בטטות, חתוכות לקוביות
2 עלי דפנה
1/3 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון

אופן הכנה:
• מטגנים את הבצל כ- 10 דקות על להבה נמוכה, מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
• מוסיפים את 2 סוגי השעועית ואת המים ומבשלים כ-10 דקות.
• מוסיפים את הבטטות, מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות.
• מגישים מעל אורז לבן.

המתכון באדיבות סנפרוסט.
צילום: לירון אלמוג

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים מעולים לחורף? נסו את אלה:
מתכון למרק דלעת מוקרם
מתכון לתבשיל עוף ואורז
מתכון לתבשיל קציצות בשר עם גרגירי חומוס