מרק קרם פלפלים ועגבניות

מאת: foodpage-team

מרק פלפלים קלויים ועגבניות, סמיך וקרמי בזכות שמנת מתוקה, שמגישים עם קרוטונים. מנה של מסעדה אצלכם בבית

מצרכים:
10 פלפלים אדומים
4 עגבניות
1 בצל
3 כפות שום, כתוש
כף אורגנו
2 ענפי פטרוזיליה
כף טימין
מלח ופלפל
200 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-200 מעלות.
• שוטפים ומנקים את הפלפלים האדומים מזרעים. צולים בתנור עד שהם מרככים. קולפים ומניחים בצד.
• בסיר מרק, מטגנים את שאר המצרכים (פרט לשמנת המתוקה) עד ליצירת ממרח.
• מוסיפים את הפלפלים ומים שיגיעו ל-3 ס"מ מעל המצרכים שבסיר.
• מרתיחים ושומרים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
• מוסיפים שמנת ומרתיחים שוב.
• מוציאים את הפטרוזיליה, טוחנים, מסננים ומתקנים תיבול.

המתכון באדיבות שף מסעדת ננה - אחד העם 1 תל אביב (נוה צדק).

מחפשים עוד מתכונים למרקים? נסו את אלה:
מרק אורז ועשבי תיבול
מרק ארטישוק ירושלמי
מרק פלפלים קלויים