עוגת חטיף סניקרס

מאת: osnat-algosi

עוגת סניקרס, ללא אפיה, שמשלבת שכבות של ביסקוויטים עם ריבת חלב וגאנש שוקולד מעל. חצי שעה וזה שלכם

מצרכים:
150 גרם חמאה או מרגרינה
500 גרם פתי בר
קופסאת ריבת חלב
150 גרם בוטנים קלויים, בלי מלח
200 גרם שוקולד חלב או מריר

אופציה לקישוט:
אגוזי ברס (אגוזי לוז מקורמלים וטחונים - קונים מוכן בחנויות מתמחות)

אופן הכנה:
• שוברים את הפתי בר לחתיכות ממש קטנות (או טוחנים במעבד מזון) ומערבבים עם 100 גרם חמאה מומסת, מעבירים לתבנית מרופדת בניר אפיה ומהדקים באמצעות גב של כפית. מעבירים למקפיא להתייצבות, בערך 10 דקות.
• בינתיים מערבבים בקערה ריבת חלב עם בוטנים ומורחים על שכבת הפתי בר שהתקשתה במקפיא. מעבירים שוב למקפיא.
• ממיסים את השוקולד עם 50 גרם חמאה ומצפים את שכבת ריבת החלב. אפשר להוסיף אגוזי ברס טחונים מעל.
• מעבירים למקפיא למשך 10-15 דקות. מוציאים וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.

מתכון וצילום: אסנת אלגוסי

הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או בקבוצת הפייסבוק