מצרכים:
חבילת פסטה (איזה צורה שאוהבים)
מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15%
כפית שום כתוש
כף שטוחה אבקת מרק עוף
חמאה
קופסאת פטריות משימורים (שלמות או חצויות)
אופן הכנה:
• בסיר עמוק מרתיחים מים ומכניסים לתוכו את הפסטה, מבשלים על אש בינונית בערך 15 דקות עד שהפסטה מתרככת, מסננים ומעבירים לקערה.
• ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את השום והאבקת מרק, מערבבים בכף מעץ עד שהשום מתרכך.
• מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
• מורידים מעט את האש ומוסיפים את הפטריות, ממשיכים לבשל במשך 4-5 דקות ומסירים מהאש.
• שופכים על הפסטה ומערבבים.
מתכון וצילום: אסנת אלגוסי
הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או ב
קבוצת הפייסבוק