מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
45 גרם חמאה
4 ביצים
220 גרם (כוס + 2 כפות) סוכר
60 גרם (1/2 כוס פחות כף) קמח
10 גרם (שקית) אבקת אפיה
180 גרם אגוזי מלך
180 גרם שוקולד ציפס
אופן הכנה:
• מחממים תנור ל170 מעלות.
• מקציפים 4 ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
• מחממים במיקרוגל את השוקולד המריר עם החמאה ומערבבים היטב, מאחדים עם תערובת הביצים ומערבבים לאחידות.
• מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאין גושים.
• מקפלים פנימה בעדינות רבה את האגוזים והשוקולד צ'יפס.
• מרפדים תבנית בניר אפייה, בעזרת שקיץ זילוף או 2 כפיות יוצרים גבהות קטנות במרווחים (העוגיות מתפשטות ומרחבות באפיה).
• אופים במשך 8 דקות בדיוק! מוציאים ומצננים לגמרי ורק אז מחלצים מתבנית האפיה.
• העוגיות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר למשך שבוע.
מתכון וצילום: אסנת אלגוסי
הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או ב
קבוצת הפייסבוק