מצרכים:
4 בצלים, קצוצים דק וסחוטים
250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
1 קוטג'
100 גרם גבינה צהובה, מגורדת
5 כפות קמח תופח
4 ביצים
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט
2 בטטות, מבושלות בקליפתן
1 כוס גרגרי תירס
1/4 כוס שמן
אופן הכנה:
• מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. מתבלים במלח ,פלפל ומוסקט.
• בקערה נפרדת טורפים ביצים. מוסיפים קוטג' , גבינה צהובה, קמח ואת תערובת הבצל. מערבבים היטב.
• מחלקים את התערובת ל-2 קערות.
• לאחת מוסיפים את התירס ולשנייה מוסיפים בטטות, אחת מעוכה והשנייה חתוכה לקוביות קטנות.
• מרססים תבנית מאפינס מסיליקון בתרסיס קנולה ויוצקים את הבלילה.
• מפזרים גרעיני חמנייה על פשטידות התירס וגרעיני דלעת על פשטידות הבטטה.
• אופים ב-180 מעלות עד הזהבה.
לעוד מתכונים מעולים של טל הכנסו לקבוצת הפייסבוק בישול ואפייה