מצרכים:
3/4 כוס סוכר
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
2 כפיות תמצית וניל
תמצית וניל
4 בננות קפואות
כפית סודה לשתייה
לקצפת:
מיכל שמנת מתוקה (צמחית או חלבית)
כף אבקת סוכר
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מפשירים מעט את הבננות ומועכים אותן (במזלג או בבלנדר). מעבירים לתערובת היבשה.
- מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
- מניחים בכל מנז'ט של קאפקייקס 2 כפות מהבלילה ואופים 20-25 דקות.
- לקצפת: מקציפים שמנת צמחית עם כף אבקת סוכר ומזלפים.
רוצים לראות את כל שלבי ההכנה? צפו בהכנת המתכון:
מתכון: אלירן מאור מהבלוג
Mister Cupcake