רומני אמיתי כמו בעלי יכול לא לאהוב ממליגה, רומני זה מקצוע והוא נולד עם כשרון טבעי. אנשים כמוני צריכים לעבור את מבחן הממליגה וכך זה נעשה3
מצרכים לממליגה רומנית קטנה 4-5 מנות:
1 ו-3/4 כוסות קמח תירס
1/4 כוס סולת
כפית מלח
4 כוסות מים
אופן הכנה:
- מניחים הכל יחד בסיר ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת מתגבשת לגוש מוצק שנפרד מהדפנות ומהקרקעית.
- מעבירים לצלחת ומגישים עם גבינה בולגרית, חמאה מומסת, שמנת חמוצה, ריבה טובה, או נזיד בשר.
- רוצים לחתוך את הממליגה לריבועים? מעבירים את הממליגה לאחר הבישול לתבנית מרובעת וממתינים מעט עד שהיא תתייצב.
- חותכים עם סכין ומגישים.
מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג "
איך להרשים את חמותך"