מצרכים:
4 ביצים בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כפות קקאו
1+ 3\4 כוסות קמח תופח
1 כוס יוגורט בטעם טבעי
2\1 כוס שמן קנולה
לציפוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
200 גרם שוקולד מריר
סוכריות צבעונית
א
ופן הכנה:
- מקציפים יחד את הביצים עם הסוכר.
- מוסיפים את השמן בהדרגה, לאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל ואת כוס היוגורט.
- מוסיפים את הקמח והקקאו וממשיכים להקציף רק עד שהקמח נבלע.
- משמנים תבנית עגולה מספר 26 ושופכים את הבלילה.
- אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה - ניתן לבדוק בעזרת קיסם, אמורים לצאת פירורים לחים.
>> תמונות נוספות של העוגה ועוד מתכונים מעולים בבלוג
תיק אוכל.
צילומים: אפיק גבאי
מתכון: אינס שילת ינאי