בצק פריך ומפנק ונוח לעבודה, רוטב עגבניות ביתי, מוצרלה וזיתים, מה צריך יותר מזה?
מצרכים לבצק:
200 גרם חמאה רכה
200 גרם גבינת כנען או טוב טעם מפוררת
2 חלמונים
1/2 כפית מלח
4 כפות מים פושרים
300 גרם קמח
שקית אבקת אפיה
למלית:
רוטב עגבניות בייתי (או מוכן)
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם מוצרלה מגורדת
זיתים
אורגנו יבש
אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה, גבינה, חלמונים ומלח במשך 2 דקות במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים מים, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד לקבלת בצק חלק.
- עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך שעתיים לפחות.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח לצורת למלבן מורחים רוטב עגבניות, גבינות, זיתים ואורגנו
ומגלגלים לצורת רולדה. חותכים לשבלולים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20 דקות עד שהשבלולים זהובים.
צילום ומתכון: בת-חן
סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא?
הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן