קציצות תרד עם בצלים וסולת - בריאות בצלחת!
מצרכים:
חבילת תרד טרי גדולה
בצל לבן
בצל סגול
3 שיני שום קלופות
3/4 כוס סולת מעורבב עם 3/4 כוס מים
מלח ופלפל לבן
2 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצלים לקוביות ואת השום קוצצים דק.
- חולטים את התרד במים רותחים למשך 5 דקות, מסננים וקוצצים. אפשר גם לאדום מעל מסננת אידוי.
- מטגנים במחבת עם מעט שמן זית את הבצלים והשום עד להזהבה.
- מעבירים למעבד מזון את התרד והבצלים וטוחנים למחית חלקה.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את הסולת שעורבבה עם המים.
- מתבלים במלח, פלפל לבן ומיץ לימון.
- מחממים מחבת נון סטיק, שמים מעט שמן זית ובידיים מעט רטובות יוצרים קציצות.
- משחימים משני הצדדים (דקה לכל צד).
הערות:
- התערובת יוצאת נוזלית - לא להיבהל היא מתייצבת במחבת.
צילום ומתכון: בת-חן
סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא?
הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן