סלט עם שילוב טעמים ומרקמים - פריכות מהכרובית, חמיצות מהלימון, מליחות מהצלפים. תענוג אמיתי.
מצרכים:
כרובית מפורקת לפרחים
כף עלי טימין טרי
2 כפות צלפים קטנים, קצוצים
1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
כף עלי זעתר טריים, קצוצים
1/2 צ'ילי ללא הגרעינים, קצוץ דק
כף שמן זית
2-3 כפות מיץ לימון טרי
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן
אופן הכנה:
- מתבלים את הכרובית בשמן זית, טימין, מלח ופלפל לבן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
- צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כחצי שעה.
- מערבבים את יתרת החומרים יחד עם הכרובית החמה.
הערות:
- במקום זעתר ניתן להשתמש בפטרוזיליה או כוסברה.
- אם אתם לא אוהבים צלפים ניתן לוותר עליהם.
צילום ומתכון: בת-חן
סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא?
הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן