כנפיים ברוטב שזיפים, צ'ילי מתוק וסויה

מאת: batchen2278

כנפיים צלויות ומתוקות-חריפות בדיוק כמו שכולם אוהבים - הכי קל להכנה, הכי טעים שיש והכי כיף להגיש עם אורז לבן

מצרכים:
קילו כנפיים, מנוקות היטב
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
רבע כוס רוטב שזיפים אסיאתי
רבע כוס קטשופ או כל רוטב עגבניות אחר (ברילה, סלסלה מקסיקנית)
כפית רוטב צ'ילי חריף (אופציונלי)
שומשום קלוי ובצל ירוק לעיטור

אופן הכנה:
- בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הכנפיים, משרים לחצי שעה (אפשר גם ללילה במקרר).
- צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה עד להשחמה.
- מפזרים שומשום ובצל ירוק.
- מגישים עם אורז לבן או כל תוספת אחרת לבחירתכם.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן