מינוט סטייק

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין מינוט סטייק, נתחי אנטריקוט בצלייה קצרה. מגישים עם טחינה ועגבניה קצוצה ונהנים מארוחה טעימה במיוחד



פירוש השם מינוט סטייק הוא סטייק דק. זהו סטייק שאפשר לחתוך מסוגי נתחים שונים ולהעביר אותו בישול קצר במחבת חם. הפעם בחרתי באנטריקוט - אם אתם בוחרים נתח מבקר, עדיף מיושן לפחות שבועיים. אם בחרתם בנתח עגל, אפשר גם להשתמש בבשר טרי.

למתכון המלא גללו למטה.

מחממים מחבת פסים ומרססים מעט שמן זית.
מניחים נתחי אנטריקוט ומפזרים פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.




אחרי 2 דקות הופכים את הנתחים בכיוון זהה של הפסים ושוב מוסיפים מלח ופלפל.



אחרי 2 דקות הופכים עם נטייה הצידה ב-45 מעלות כדי לקבל מעוינים.



אחרי 2 דקות הופכים שוב (סה"כ 8 דקות).
נותנים לנתחים לנוח מספר דקות על הצלחת ומגישים עם טחינה ועגבניה קצוצה.


 

מצרכים:

נתחי אנטריקוט
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים מחבת פסים ומרססים מעט שמן זית.
מניחים את נתחי הבשר ומפזרים פלפל שחור ומלח.
אחרי 2 דקות הופכים את הנתחים באותו כיוון של הפסים ושוב מוסיפים מלח ופלפל.
אחרי 2 דקות הופכים עם נטייה הצידה ב-45 מעלות כדי לקבל מעוינים.
אחרי 2 דקות הופכים שוב (סה"כ 8 דקות).
נותנים לנתחים לנוח מספר דקות על הצלחת ומגישים עם טחינה ועגבניה קצוצה.

רוצים עוד למעלה מ-1,000 מתכונים שונים, פשוטים וטעימים, מצולמים לפי שלבי ההכנה? מוזמנים להיכנס לדף הפייסבוק שלי, לעשות לייק וליהנות מטיפים, עדכונים והפתעות.