מיני פוטטוס מעוכים

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין תוספת נהדרת לארוחת ערב או צהריים - תפוחי אדמה מעוכים ברוטב דבש מתקתק, שלא תרצו להפסיק לאכול



למתכון המלא גללו למטה.

מבשלים 2.5 ק"ג תפוחי אדמה קטנים משקית עד שהם מתרככים. מסננים מהמים.


מניחים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומועכים בעדינות בעזרת כוס.




מכינים את הרוטב - מערבבים 6 כפות שמן זית, 4 כפות דבש, 2 כפות פפריקה, כפית כמון וחצי כפית פלפל שחור גרוס.




מורחים את הרוטב על תפוחי האדמה בעזרת מברשת.


מפזרים מעט מלח גס.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות לכ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים ומשחימים.



מצרכים:

2.5 ק"ג תפוחי אדמה קטנים משקית
מלח גס

לרוטב:

6 כפות שמן זית
4 כפות דבש
2 כפות פפריקה
כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה עד שמתרככים. מסננים מהמים.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומועכים בעדינות בעזרת כוס.
מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
מורחים את הרוטב בעזרת מברשת על תפוחי האדמה.
מפזרים מעט מלח גס.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות לכ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים ומשחימים.

 

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים פשוטים מצולמים לפי שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק וליהנות.