למתכון המלא גללו למטה.
מבשלים 2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים בקליפתם במים עם כפית מלח, עד שמתרככים. מסננים את המים.

מטגנים במחבת 3 בצלים סגולים קצוצים עד קרמול.
מוסיפים 4 כפות של עלי רוזמרין טריים קצוצים, 2 כפות פפריקה וחצי כפית פלפל שחור גרוס ומטגנים 4 דקות לפתיחת טעמים.

מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שמזהיבים.
מצרכים:
2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
כפית מלח
3 בצלים סגולים
4 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים
2 כפות פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים עם כפית מלח, עד שמתרככים. מסננים את המים.
מטגנים במחבת 3 בצלים סגולים קצוצים עד קרמול.
מוסיפים את עלי הרוזמרין והתבלינים ומטגנים 4 דקות לפתיחת טעמים.
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שמזהיבים.
מוזמנים לבקר ב
דף הפייסבוק שלי, בו תוכלו למצוא למעלה מ-1,400 מתכונים פשוטים וטעימים נוספים עם תמונות של כל שלבי ההכנה.