לקראת החורף שעדיין לא באמת הגיע, אבל בסוף יגיע, נכין היום מרק ירקות חורפי, עשיר, צבעוני וטבעוני. אני אוהב לקלף את הירקות בקולפן פסים ולחתוך אותם בסכין זיגזג. מתקבלת תוצאה יפה ומרשימה.
למתכון המלא גללו למטה.
חותכים 2 בצלים גדולים לרבעי טבעות ומטגנים אותם עד הזהבה פלוס.

מוסיפים 3 תפוחי אדמה ו- 2 קולורבי חתוכים לקוביות קטנות.
מוסיפים 3 גזרים פרוסים לטבעות דקות ו-300 גרם גרגירי חומוס קפואים או מקופסה ומטגנים יחד 5 דקות.

מוסיפים מים עד גובה הירקות, כף תערובת של אבקות סלרי, פטרוזיליה, שמיר, שום ובצל, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס ומרתיחים 5 דקות.

מוסיפים דלורית חתוכה לקוביות, 4 קישואים פרוסים לטבעות, 4 בטטות צרות פרוסות לטבעות, 300 גרם שעועית צהובה קפואה ומים עד גובה הירקות.

מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים.
מצרכים:
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעי טבעות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
2 קולורבי חתוכים לקוביות קטנות
3 גזרים פרוסים לטבעות דקות
300 גרם גרגירי חומוס קפואים או מקופסה
כף תערובת
אבקות סלרי, פטרוזיליה, שמיר, שום ובצל
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
דלורית חתוכה לקוביות
4 קישואים פרוסים לטבעות
4 בטטות צרות פרוסות לטבעות
300 גרם שעועית צהובה קפואה
מים
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים עד הזהבה פלוס.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הקולורבי, הגזר והחומוס ומטגנים יחד 5 דקות.
מוסיפים מים עד גובה הירקות ואת התבלינים ומרתיחים 5 דקות.
מוסיפים את הדלורית, הקישואים, הבטטות והשעועית ומים עד גובה הירקות.
מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים.
רוצים ליהנות מעוד אלפי תמונות של מתכונים טעימים ופשוטים עם כל שלבי ההכנה שלהם? היכנסו ל
דף הפייסבוק שלי.