גם תירס צריך לדעת להכין. אם אתם רוצים להכין תירס שייצא מושלם, מתוק ורך, זה המתכון בשבילכם.
למתכון המלא גללו למטה.
מצטיידים ב-5 קלחי תירס צעיר בגודל בינוני. חותכים כל קלח ל-3 חלקים.
מרתיחים מים (ללא תוספת מלח! המלח מקשה את התירס).
מכניסים את התירס למים הרותחים ומחכים לרתיחה חוזרת.

מבשלים 5 דקות, מוציאים ומגישים עם מלח או חמאה (או גם וגם).
מצרכים:
5 קלחי תירס צעיר
מים
להגשה:
מלח וחמאה
אופן ההכנה:
חותכים כל קלח תירס ל-3 חלקים.
מרתיחים מים (ללא תוספת מלח! המלח מקשה את התירס).
מכניסים את התירס למים הרותחים ומחכים לרתיחה חוזרת.
מבשלים 5 דקות, מוציאים ומגישים עם מלח או חמאה (או גם וגם).
ב
דף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד כ-1,500 מתכונים טעימים ופשוטים להכנה, עם תמונות של כל שלבי ההכנה. היכנסו, עשו לייק ותוכלו להתחיל ליהנות.