למתכון המלא גללו למטה.
מקלפים תפוחי אדמה.
חותכים עם חותכן תפוחי עץ עד ל-80% עומק. נזהרים שלא יתפרק.

מניחים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה.
מורחים עליהם שמן זית ומפזרים פלפל שחור גרוס ואבקת מרק פרווה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שמתרככים ומשחימים.

מפזרים מעט מלח גס ומגישים.
מצרכים:
תפוחי אדמה
שמן זית
פלפל שחור גרוס
אבקת מרק פרווה
מלח גס
אופן ההכנה:
מקלפים תפוחי אדמה. חותכים עם חותכן תפוחי עץ עד ל-80% עומק. נזהרים שלא יתפרק.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה. מורחים עליהם שמן זית ומפזרים פלפל שחור גרוס ואבקת מרק פרווה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שמתרככים ומשחימים.
מפזרים מעט מלח גס ומגישים.
ב
דף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא המון מתכונים פשוטים וטעימים עם תמונות של שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל ליהנות.