פסטה עם גזר ובצל מקורמל

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין פסטה מיני צינורות עם גזר מבושל ובצל מקורמל. תוספת פשוטה וטעימה שגם ילדים אוהבים


למתכון המלא גללו למטה.


מקלפים 4 גזרים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מבשלים אותם עד שמתרככים.



קוצצים 3 בצלים ומטגנים אותם עד קרמול. מוסיפים להם את הגזר המבושל, כף וחצי אבקת מרק פרווה, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.




מבשלים את שקית הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים מהמים, מוסיפים לגזר ולבצל ומבשלים על אש קטנה למשך 5 דקות נוספות.





מצרכים:


4 גזרים
3 בצלים
כף וחצי אבקת מרק פרווה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח
פסטה מיני צינורות


אופן ההכנה:


מקלפים את הגזרים חותכים אותם לקוביות קטנות. מבשלים אותם עד שמתרככים.
קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם עד קרמול. מוסיפים להם את הגזר המבושל, אבקת מרק, פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
מבשלים את שקית הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים מהמים, מוסיפים לגזר ולבצל ומבשלים על אש קטנה למשך 5 דקות נוספות.


בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים פשוטים ומוצלחים עם תמונות של כל שלבי ההכנה. מוזמנים לבקר, לעשות לייק וליהנות.