למתכון המלא גללו למטה.
חותכים 8 מלפפונים לחצאי טבעות בעובי של כ-2 מ"מ. חותכים 4 קולורבי למקלות דקים (ג'וליאנים).
מוסיפים 3/4 כוס שמיר קצוץ דק, 2 כפות מיץ לימון, 3 כפות חומץ, 5 כפות מיונז קל, כפית חרדל, כף סוכר וכפית מלח. מערבבים.
משאירים במקרר ל-3 שעות לספיגת טעמים. מערבבים שוב לפני ההגשה.
מצרכים:
8 מלפפונים
4 קולורבי
3/4 כוס שמיר קצוץ דק
2 כפות מיץ לימון
3 כפות חומץ
5 כפות מיונז קל
כפית חרדל
כף סוכר
כפית מלח
אופן ההכנה:
חותכים את המלפפונים לחצאי טבעות בעובי של כ-2 מ"מ. חותכים את הקולורבי למקלות דקים (ג'וליאנים).
מוסיפים שמיר, מיץ לימון, חומץ, מיונז, חרדל, סוכר ומלח. מערבבים. משאירים במקרר ל-3 שעות לספיגת טעמים.
מערבבים ומגישים.
בדף הפייסבוק שלי תוכלו ליהנות ממתכונים מצוינים ופשוטים נוספים. מוזמנים להיכנס ולעשות לייק.