מניפות תפוחי אדמה

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין מניפות תפוחי אדמה בשמן זית ותבלינים. מנה מעולה בהגשה יפה במיוחד



למתכון המלא גללו למטה.

מקלפים את תפוחי האדמה. מניחים אותם בין שני קרשי חיתוך וחותכים עם סכין זיגזג או סכין רגילה. ההנחה בין שני הקרשים מונעת חיתוך עד הסוף ויוצרת את המניפה.






מורחים את תפוחי האדמה בשמן זית ומתבלים בכמון, פפריקה, פלפל שחור גרוס ומעט מלח גס.






מניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד לריכוך והשחמה יפה.



מצרכים:

תפוחי אדמה
שמן זית
כמון
פלפל שחור גרוס
פפריקה
מלח גס

אופן ההכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה. מניחים אותם בין שני קרשי חיתוך וחותכים עם סכין זיגזג או סכין רגילה. ההנחה בין שני הקרשים מונעת חיתוך עד הסוף ויוצרת את המניפה.
מורחים את תפוחי האדמה בשמן זית ומתבלים בכמון, פפריקה, פלפל שחור גרוס ומעט מלח גס.
מניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד לריכוך והשחמה יפה. יוצא מעדן!

דף הפייסבוק שלי מלא בלמעלה מ-1,600 מתכונים טעימים ופשוטים שתוכלו להכין בעצמכם. מוזמנים להיכנס ולהתחיל ליהנות.