כבד קצוץ

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין ממרח כבד קצוץ, שאין דבר כזה ערב פסח בלעדיו. מושלם גם לסתם יום של חול



למתכון המלא גללו למטה.

קוצצים 5 בצלים דק ומטגנים עד הזהבה פלוס עוד קצת.


מוסיפים לבצלים 600 גרם כבד ומטגנים על אש נמוכה עד שהכבדים עשויים. נזהרים לא לייבש את הכבדים.




מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
אחרי 3 שעות מוציאים מהמקרר ומכניסים למעבד מזון עם כף פלפל שחור גרוס, מלח לפי הטעם ו-5 ביצים קשות קרות. מרסקים בפולסים עד שמתקבל מרקם חלק.





מצרכים:

5 בצלים
600 גרם כבד
כף פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
5 ביצים קשות קרות

אופן ההכנה: 

קוצצים את הבצלים דק ומטגנים עד הזהבה פלוס עוד קצת.
מוסיפים לבצלים את הכבד ומטגנים על אש נמוכה עד שהכבדים עשויים. נזהרים לא לייבש את הכבדים.
מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
אחרי 3 שעות מוציאים מהמקרר ומכניסים למעבד מזון עם פלפל שחור, מלח וביצים קשות. מרסקים בפולסים עד שמתקבל מרקם חלק.

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים טעימים, פשוטים וכשרים לפסח. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל לבשל איתי.