לחם טחינה לפסח

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין לחם טחינה מיוחד לפסח, בלי גלוטן, בלי קמח, אבל עם המון המון טעם



למתכון המלא גללו למטה.

מערבבים בקערה 8 ביצים, 4 כפות דבש, 12 כפות טחינה גולמית, שקית אבקת אפייה ומעט מלח. אל תיבהלו, יוצאת בלילה נוזלית.




משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ומעבירים אליהן את הבלילה.


מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20-18 דקות. בודקים עם קיסם כדי לראות אם מוכן.





מצרכים:

8 ביצים
4 כפות דבש
12 כפות טחינה גולמית
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
שמן לשימון התבנית
שומשום

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה ביצים, דבש, טחינה גולמית, אבקת אפייה ומעט מלח. אל תיבהלו, יוצאת בלילה נוזלית.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ומעבירים אליהן את הבלילה. מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20-18 דקות. בודקים עם קיסם כדי לראות אם מוכן.

 

מוזמנים לדף הפייסבוק שלי, בו תמצאו עוד למעלה מ-1,700 מתכונים טעימים ופשוטים עם תמונות של כל שלבי ההכנה.