מצרכים לכ-25 יחידות:
200 גרם שוקולד לבן
40 גרם חמאה
גרידה מלימון שלם
1 כפית מיץ לימון
1 כפית ג'ינג'ר טחון
1/4 כפית הל טחון
אופן ההכנה:
בכלי שמתאים למיקרוגל שמים את השוקולד והחמאה וממיסים לאט ובפולסים.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
אפשר לשפוך לתבניות סיליקון קטנות כדי לקבל טראפל כמו בצילום או להכניס למקרר ל-2-1 שעות עד שהשוקולד יציב דיו על מנת ליצור כדורים. בעזרת כפית יוצרים כדורים ומחזירים למקרר ללילה להתיצבות סופית.
את הטראפלס שומרים בקופסא אטומה במקרר
.
טיפים/ גיוונים:
- במקום גרידת לימון אפשר להשתמש בגרידת תפוז ומיץ תפוז.
- מי שלא אוהב הל יכול לוותר.