פסטה ברוטב יוגורט ועגבניות

מאת: foodpage-team

עונת הקיץ היא הזדמנות נהדרת להכין פסטה עם רטבים קלילים כמו זה שלפניכם. רק לערבב את היוגורט, העגבניות והתרד ולהגיש עם הפסטה

פסטה ברוטב יוגורט ועגבניות

מצרכים:
חבילת פסטה קצרה
300 גרם יוגורט כבשים
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום
200 גרם עלי תרד שטופים
2 עגבניות אדומות ובשלות
כף גבינת פקורינו מגורדת
מלח ופלפל


אופן הכנה:
• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
• במקביל, מערבבים בקערה גדולה את היוגורט ושמן הזית, כותשים לתוך היוגורט את השום.
• דקה לפני סיום בישול הפסטה מוסיפים את עלי התרד. ומסננים.
• מרסקים את העגבניות בפומפייה גסה, מערבבים עם מעט שמן זית, פקורינו, מלח ופלפל.
• מגישים את הפסטה והתרד בטמפרטורת החדר עם רוטב היוגורט ורסק העגבניות.


המתכון באדיבות השף מנה שטרום לחברת טומין ת.ג.ע. יבואנית פסטה לה מוליזנה (במנה נעשה שימוש בפסטה "לה מוליזנה" ניוקי סרדו מספר 27).
צילום: שובל אביטוב


>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק


מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה:
פסטה עם ירקות מוקפצים
פסטה עם רצועות עוף
פסטה עם כדורי עוף ברוטב עגבניות