בטטות בתנור ברוטב צ'ילי ומייפל

מאת: foodpage-team

תוספת נהדרת של קוביות בטטה בתנור עם רוטב שמשלב טעמים מתקתקים ביחד עם פיקנטיות עדינה. מגישים עם מעט שומשום מעל

מצרכים (5-6 מנות):
4 בטטות קלופות בגודל בינוני
20 גרם שקדים, קלויים
1/2 כוס צ'ילי מתוק
2 כפות מייפל
2 כפות סוכר חום
1 כפית שום כתוש
1/2 צרור עלי נענע, קצוצים
מעט שומשום לקישוט


אפשרי ומומלץ להוסיף:
20 גרם צימוקים בהירים
20 גרם שזיפים מיובשים


אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-175 מעלות.
• חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (2 ס"מ) ומעבירים לקערה.
• מוסיפים סוכר חום, מייפל, צ'ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד. מעבירים לתבנית ואופים בתנור למשך 30 דקות בחום של 175 מעלות.
• לאחר האפייה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע. מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.


המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן' פ"ת.
צילום: אילן נחום


>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק


מחפשים עוד מתכונים לתוספות טעימות? נסו את אלה:
פרחי כרובית בציפוי פריך
סלט צבעוני של קיץ
ברוקולי מוקפץ עם פטריות