קרפצ'ו דג עם מיץ עגבניות ושמן זית

מאת: foodpage-team

מנה מרשימה וצבעונית שמכינים ממש בקלות. אם לא תספרו לאורחים הם יחשבו שהבאתם אותה הישר מהמסעדה

מצרכים (ל-4 סועדים):
2 פילה דניס נקי מעור ועצמות
2 עגבניות חצויות
עלי פטרוזיליה, נענע ו/או שמיר
צנוניות חתוכות לרבעים
כף שמן זית
כפית מלח ים
פלפל שחור

אופציונלי:
פלפל חריף חתוך דק
עגבניות שרי חצויות לרבעים
מלפפון חתוך עם קולפן לאורך

אופן הכנה:
• מניחים את הפילה בתוך ניילון ודופקים עם פטיש שניצל עד להשטחת הדג.
• מניחים את הדג על צלחת הגשה, מתבלים במעט שמן זית, מלח ים ופלפל שחור. סוחטים מעל חצי עגבניה.
• מקשטים עם צנוניות ועשבי תבלין ו/או עגבניות שרי, פלפל חריף ומלפפון.
• מגישים עם לחם קלוי.

המתכון מתוך סדנת אירוח של השף יואב בר שמתקיימת על הבר של מסעדת מאראבו וכוללת הכנה של מנות גורמה קלות להכנה שיקצרו מחמאות מהאורחים. בין המנות: ירקות קונפי על ברוסקטה, סיגר דגים עם ריקוטה, פלפל צ'ילי ובצל ירוק וסינטה צרובה על פירה שורשים.
סדנת האירוח הבאה תתקיים בתאריך 06.08 בשעה 19:00-21:300. מחיר 280 ש"ח לאדם, 500 ש"ח לזוג. לעוד פרטים על המועדים הבאים ותפריט הסדנה הכנסו לפייסבוק של מסעדת מאראבו

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:
פיש אנד צ'יפס
סלט עגבניות שרי עם גרגירי חומוס וטונה
מיני מוס טונה