רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - אודות

אודות

כל המתכונים במקום אחד – FoodPage
בעידן של פריחה בתחום בלוגי האוכל, לצד מתכונים רבים שמפוזרים באתרי הקולינריה ברשת, כמעט בלתי אפשרי למצוא מתכון מוצלח בלי לשוטט שעות ולבסוף לגלות שדווקא המתכון שרציתם התחבא בבלוג שלא הכרתם קודם. תוסיפו לזה את העובדה שמנגנון החיפוש של גוגל מביא המון תוצאות לא רלוונטיות כשלצד הטקסט לא מוצגת תמונת המתכון והרי לכם בעיה בה נתקלים רוב חובבי האוכל בארץ.

 

בדיוק בגלל זה הקמנו את FoodPage.co.il

 

פודפייג' הוא המשך ישיר לקו האינטרנטי שמתרחש היום בארה"ב ובכלל בעולם, מדובר על מקום בו תמצאו הפניות למתכונים הכי טובים ברשת עם חלוקה מסודרת לקטגוריות ואפשרות לשמור את המתכונים שאהבתם במועדפים כך שתוכלו לחזור אליהם בכל פעם מחדש. זאת בנוסף לטורים אישיים ומתכונים פנימיים באתר.

 

האתר מאגד בתוכו הפניות למתכונים מבלוגי האוכל הטובים ביותר, מאתרי הקולינריה וכמובן מהעולם, לצד מתכונים פנימיים וטורים אישיים של מיטב השפים והכתבים, כך שלא תצטרכו לחפש בכמה אתרים עד שתמצאו את מה שאתם צריכים.

 

תמיד תהיתם מאיפה מגיעים כל רעיונות הבישול – איך מכינים מניפת תפוחי אדמה, לחם נתלש או מוס שוקולד עם 2 מצרכים? עכשיו תוכלו למצוא את כל המתכונים הכי פופולאריים ומיוחדים במקום אחד.

 

מאחורי האתר עומדים אורי לנדא – יזם ויועץ בתחום האינטרנט שמילא תפקידים בכירים באינטרנט  הישראלי כדוגמת: משנה למנכ"ל תפוז, סמנכ"ל תוכן בנענע10, סמנכ"ל פיתוח עסקי במיקרוסופט, מנכ"ל גטאיט ועוד.

ורחלי קרוט – עיתונאית אוכל ועד לאחרונה עורכת ערוץ האוכל של נענע10 ומי שהקימה וניהלה את קבוצת "אוכל ורק אוכל" בפייסבוק.

 

כבר היום, מאגד בתוכו האתר מתכונים מבלוגים נבחרים כמו עוגיו.נט, מתוקים שלי, תיק אוכלאז מה את עושה כל היום, משהו מתוק, מבשל ואוכל, אדונית התבלינים ועוד רבים אחרים כל אלה לצד מתכונים מהפורטלים הגדולים כמו וואלה, מאקו, רשת ,nana10 ואקסנט

 

אז איך זה עובד?
כל גולש, בין אם הוא בלוגר, עיתונאי אוכל או חובב קולינריה, מוזמן להרשם ולגלוש באתר, לשמור את המתכונים שהוא אהב במיוחד (לחיצה על אייקון הלב) ולבדוק איזה מתכונים היו הפופולאריים ביותר. האתר מתעדכן כל הזמן ולכן מומלץ להכנס מדי יום ולחפש מתכונים חדשים כמו גם לקבל השראה.

 

איך מעלים מתכון?
יש לכם בלוג, אתר או פורטל תוכן עם מתכונים ואתם רוצים שהמתכון שלכם יופיע באתר? כל מה שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על "הוסף מתכון" למלא את השדות שיפנו למתכון שלכם ולשלוח. המתכונים המוצלחים ביותר, אלא ששווה להכיר לכולם, יתפרסמו באתר*.

 

אין לכם בלוג או אתר ואתם רוצים שהמתכון שלכם יתפרסם? הכנסו לכאןהוסף מתכון לאתר, מלאו את השדות הרלוונטיים (מצרכים, אופן הכנה) וצרפו תמונה איכותית של המתכון. שימו לב, גם המתכון וגם התמונה צריכים להיות שלכם ובבעלותכם, לא ניתן לעלות תמונה שלא אתם צילמתם או שאין לכם זכויות עליה.

 

נתקלתם בבעיה, רוצים לספר לנו מה אתם חושבים או להציע לנו רעיונות לשיפור? נשמח לשמוע מכם – info@foodpage.co.il
* בכפוף לשיקולי מערכת ושינוי עריכה.

 

כתבו עלינו בתקשורת

שעת הטראפיק – טיים אאוט מפרגנים

אכול ושאפו – וואלה! מספרים על המיזם החדש

מיזם אוכל חדש  – אייטם באתר אייס

בטוב טעם – גם בידיעות אחרונות מפרגנים

תיקיית המתכונים האישית שלכם – מגזין דרך האוכל

המתכונים המוצלחים ביותר מאתרי הקולינריה – אכול ושאטו

מיזם חדשני – אתר הורים וילדים

סגור לתגובות

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים