רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - במטבח של פלג - מרק פלפלים

מרק פלפלים

טור המתכונים של פלג בכור והפעם- מרק פלפלים סמיך ומפנק שאפשר לשתות גם קר בקיץ

המצרכים:

בצל אחד שלם

ראש שום אחד קלוף

3 פלפלים אדומים

מעט שמן זית

25 גרם חמאה

פלפל סודני יבש או כל פלפל חריף טחון יבש

מלח, פלפל

ציר מרק או מים 

כף רסק עגבניות

 

אופן ההכנה:

שמים את השמן והחמאה בסיר, אחרי שנמס מוסיפים את השום והבצל ומערבבים,

מכסים את הסיר עד שהבצל נהיה רך ושקוף,

מוסיפים את הפלפל הסודני והפלפלים האדומים לאחר שנוקו מגרעינים ונחתכו לרצועות דקות,

מכסים שוב את הסיר ל-10 דקות נוספות עד שהפלפלים מתרככים, 

מוסיפים את ציר המרק עד גובה הפלפלים, מלח+פלפל ומבשלים עוד 10 דקות,

מורידים מהאש, מוסיפים כף רסק עגבניות וטוחנים עם בלנדר מוט עד שהמרק הופך חלק וסמיך (ניתן להוסיף ציר בהתאם לצורך),

מומלץ להוסיף בהגשה כף שמנת חמוצה במרכז הקערה,

טיפ: ניתן גם להגיש קר!

בתאבון!

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: