קרפלעך במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן צפו במתכון המלא מאת: Einat Spector בתאריך: 18 באוקטובר 2016 קטגוריות: טבעוני, תוספות צפיות: 2379 2 כיסונים קרפלך קרפלך במילוי תפוחי אדמה קרפלעך Report this Image - דווח על תמונה זו לא תאמינו כמה קל להכין – בצק עדין ממולא בתפוחי אדמה או פטריות. מגישים עם בצל מטוגן לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Pinterest (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Google+ (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)אהבתיאהבתי טוען... אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר Einat Spector מתכונים אחרונים מאת Einat Spector (צפו בכולם...) לחמניות במילוי חוביזה - 23 בפברואר 2019 שבלולי שמרים במילוי קרם בטטה - 18 בינואר 2019 חלת מרציפן - 3 בינואר 2019 פודינג לחם טבעוני - 1 בנובמבר 2018 קציפת חלבה - 30 באוקטובר 2018 tweet שתף