מאת: Tultulim 
	
		
	בתאריך: 26 במאי 2013
	
	קטגוריות: לחם ומאפים
	
	צפיות:  2665
	
    5	
                
     
    
		תתכוננו להתענג על הריח והטעם – לחם בירה מיוחד עם ציפוי קראנצ’י של שיבולת שועל
		        
        
        
        
	
		Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2025/10. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.
		
	 
	
		Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2025/10. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.
		
	 
	
		Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2025/10. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.