מיקי שמו מלמד ××ª×›× ×יך להכין עוגיות פריכות ×¢× ×“×‘×© ושקדי×. מקפי××™×, ×¤×•×¨×¡×™× ×•×ופי×
עוגיות פריכות ששדרגתי בדבש ×•×‘×©×§×“×™× ×¤×¨×•×¡×™×. מקפי××™×, פורסי×, ××•×¤×™× ×•×ž××—×¡× ×™× ×‘×›×œ×™ ××˜×•× ×”×©×•×ž×¨ על פריכותן.
× ×™×ª×Ÿ כמובן לגוון בסוגי ××’×•×–×™× ×©×•× ×™× ×•×ª×‘×œ×™× ×™× ×¨×‘×™× ×•×œ×¢×™×ª×™× ××£ להש×יר ×ותן ×›×ž×œ×‘× ×™×•×ª דבש פריכות ×œ×œ× ×ª×•×¡×¤×•×ª. פשוט תבחרו.
 מצרכי×:
1/2 כוס סוכר (50 גר×)
1/2 כוס סוכר דמררה (50 גר×)
1/4 כוס דבש
50 ×’×¨× ×—×ž××”
1/4 כוס חלב (60 מ”ל)
1 ו-1/3 כוסות קמח (175 גר×)
1/2 כפית קינמון (×œ× ×—×•×‘×”)
כפית ×בקת ×פייה (3-4 גר×)
1/2 כוס ×©×§×“×™× ×¤×¨×•×¡×™× (60 גר×)
×ופן ×”×›× ×”:
• ×ž×›×™× ×™× ×ת הבצק: ×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×¡×•×›×¨, סוכר דמררה, דבש, חמ××” וחלב בוו גיטרה עד לקבלת תערובת ×חידה.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×‘”×¤×¢× ×חת” ×ת יתרת ×”×—×•×ž×¨×™× ×•×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×¢×“ לקבלת בצק.
• מוצי××™× ×ת הבצק הישר לתבנית ריבועית/ מלבנית ×•×“×•×—×¡×™× ×ת הבצק פנימה ולבסוף ×¢×•×‘×¨×™× ×¢× ×ž×¢×¨×•×š ×ו ×¢× ×ž×¨×™×ª ומיישרי×. מקפי××™× ×›×©×œ×•×© שעות.
â€¢Â ×¤×•×¨×¡×™× ×•×ופי×: ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל 180 מעלות, ×¤×•×¨×¡×™× ×œ×¢×•×’×™×•×ª בעובי 1/2 ס”מ ×•×ž×¡×“×¨×™× ×¢×œ גבי תבנית מרופדת בנייר ×פייה.
• ××•×¤×™× ×› 10 דקות עד להזהבה.
• מ××—×¡× ×™× ×‘×¦× ×¦× ×ª ×›- 10 ימי×.
• גיוון: ניתן לתבל בג’×™× ×’’ר וציפורן בנוסף לקינמון ו/×ו להחליף ×ת ×”×©×§×“×™× ×‘×גוזי לוז שלמי×.
המתכון ב×דיבות מיקי שמו – SHEMO הקונדיטוריה.
צילו×: דן לב
>> הצטרפו לעמוד הפייסבוק ×©×œ× ×•
×ž×—×¤×©×™× ×¢×•×“ ×ž×ª×›×•× ×™× ×œ×¢×•×’×™×•×ª? נסו ×ת ×לה:
עוגיות ×©×•×©× ×™× ×‘×ž×™×œ×•×™ ×§×¨× ×¨×™×‘×ª חלב
עוגיות שוקולד פ×דג’ ×¢× ×גוזי לוז
עוגיות שוקולד צ’יפס ומנטה
 
 foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חדכל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד
foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חדכל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד
                     
        
 
					 
					 
					



