­
�� סוכריות מהלבן של הפומלה | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - ממתקים - סוכריות מהלבן של הפומלה

סוכריות מהלבן של הפומלה

מרשמלו מהטבע – במקום לזרוק את הלבן של הפומלה, מכינים ממנו סוכריות מעולות ספוגות בסירופ סוכר. 4 מצרכים וזה שלכם

מתכון על פי הספר החדש של גיל חובב, “סוכריות מהשמיים”. סוכריות מהלבן של הפומלות, מעדן טבול בסירופ סוכר עם מי הדרים, במרקם ספוגי – המרשמלו של הטבע.

מצרכים:
2 פומלות גדולות (לבנות או אדומות)
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
3-2 טיפות מי הדרים (לא הכרחי אבל מוסיף המון)

אופן הכנה:
– קולפים את הפומלות, בעזרת סכין חדה מורידים את הקליפה החיצונית הצהובה וזורקים אותה. חותכים את הקליפות הבשרניות הלבנות לחתיכות בגודל זרת.
– מרתיחים את החתיכות בסיר עם הרבה מים, הן יצופו למעלה, מסננים ומעבירים לקערה.
– מכינים סירופ סוכר מהסוכר, המים ומי פריחת ההדרים: מבשלים אותם יחד ובוחשים עד שהסוכר נמס. כשהסירופ מתחיל לרתוח מכניסים פנימה את חתיכות הקליפה המבושלות ומערבבים. מבשלים כרבע שעה. אם השתמשתם בפומלה אדומה, הסוכריות יצאו ורודות-כתומות.
– מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר אפייה לייבוש במשך כשעתיים. מגלגלים את הסוכריות במעט סוכר ושומרים בכלי סגור במקרר.

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג “איך להרשים את חמותך

    leharshim

    leharshim

    בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
    אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
    אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
    איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
    אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
    אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
    כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
    יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
    אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!
    leharshim
    leharshim

    מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

    leharshim
    yy91011@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top