בקר מוקפץ בנוסח פרואני מאת: cookingviews בתאריך: 8 בפברואר 2017 קטגוריות: בשר צפיות: 4146 0 אוכל פרואני מוקפץ מוקפצים Report this Image - דווח על תמונה זו אחת ממנות הדגל של המטבח הפרואני – נתחי בקר מוקפצים עם גמבה, בצל ועגבניות אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר cookingviewsשמי ויקי ואני בעלת הבלוג: ״טעמים מקצה העולם״ שמביא לקוראים הישראלים את הטעמים של אמריקה הלטינית הרחוקה. cookingviews מתכונים אחרונים מאת cookingviews (צפו בכולם...) אמפנדס טבעוני - 14 בפברואר 2018 אמפנדס בשר צ׳ילאני - 6 בפברואר 2018 עוגת Tres leches - 31 בינואר 2018 סלט שעועית שחורה ברוטב אבוקדו - 7 בינואר 2018 קינוח בצק מטוגן - 19 בדצמבר 2017 vickygur@gmail.com tweet שתף