­
�� וופל בלגי עם טריפל שוקולד, קצפת ובננות | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מתכונים ב-5 דקות - וופל בלגי עם טריפל שוקולד, קצפת ובננות

וופל בלגי עם טריפל שוקולד, קצפת ובננות

5 דקות ערבוב בקערה, 7 דקות אפייה ויש לכם וופל בלגי מדהים עם תוספות מושחתות – קצפת וניל, שברי מקופלת, קליק, בננות ורוטב שוקולד מבריק

395ebbf5-65bf-412f-ad82-6b30f94b11a6הוא נחשב לאחד הקינוחים המושחתים והטעימים ביותר ולמרות המראה המרשים והמפתה שלו, ממש קל להכין וופל בלגי, בעיקר אם יש לכם מכשיר Easy Cake  בבית (249 ש”ח, במקום 399 ש”ח, להשיג ברשת Cook and bake) שהוא מעין תנור קטן עם פלטות מתחלפות שניתן להכין איתו קאפקייקס, מיני דונאטס, קייק פופס ועוד המון מאפים בקלות ובמהירות.

כל מה שצריך כדי להנות מהעונג המתוק הזה, זה לערבב את המצרכים בקערה, לזלף לתוך הפלטה המתאימה ולסגור את המכשיר. תוך 7 דקות יהיה לכם וופל בלגי עם ניחוח משגע של וניל וחמאה.

מכאן כל מה שנשאר זה להפעיל את היצירתיות – אפשר לאכול אותו כמו שהוא, עם קצת מייפל, ואפשר לעוף עם השחיתות ולהוסיף לו קצפת, מקופלת, עיגולי קליק, בננות ורוטב שוקולד כמו בגרסה שלפניכם. שחיתות כבר אמרנו?

IMG_5205-600טורפים בקערה, אופים וזה מוכן! צילום: רחלי קרוט
קערת ערבול bodum 2.8 ליטר – 99 ש”ח

וופל בלגי עם קצפת, שוקולד ובננות

מצרכים:
280 גרם (2 כוסות) קמח
3-4 כפות סוכר
שקית אבקת אפייה
420 מ”ל (1 ו-3/4 כוסות) חלב
80 גרם חמאה מומסת, לא חמה מדי
כף תמצית וניל איכותית או תוכן של מקל וניל
2 ביצים L

אופן הכנה:
– טורפים בקערה את המצרכים הרטובים.
– מוסיפים קמח, סוכר ואבקת אפייה וטורפים עד שהבלילה אחידה.
– ממלאים את פלטת הוופל במכשיר (עד הסוף) וסוגרים. ממתינים בין 7 ל-10 דקות ומעבירים לצלחת.
– מגישים עם קצפת, בננות פרוסות, שברי מקופלת, קליק (חלב ולבן) ורוטב שוקולד מבריק.

IMG_5247-600ממלאים את הפלטה עד הסוף וסוגרים. צילום: רחלי קרוט

IMG_5239-600ממש כמו במסעדות. וופל בלגי חם שמדיף ניחוחות של חמאה ווניל. צילום: רחלי קרוט

קצפת וניל

מצרכים:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 32 או 38 אחוז
3 כפות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל איכותית

אופן הכנה:
– מקציפים את כל המצרכים במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.

IMG_5355-600

רוטב שוקולד מבריק

מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
100 מ”ל שמנת מתוקה 32 או 38 אחוז
30 גרם חמאה

אופן הכנה:
– מניחים בקערה את השוקולד והשמנת וממיסים בפולסים במיקרו. מערבבים היטב עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
– מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה לגמרי. אם החמאה לא נמסה אפשר להעביר את הרוטב לחימום של 10 שניות נוספות במיקרו.

IMG_5363-600ניתן להגיש בגרסה העגולה או לחתוך את הוופל ל-4 משולשים. צילום: רחלי קרוט
כלי לאבקת סוכר – 49.9 ש”ח, להשיג ברשת Cook and bake

הערות חשובות:
– חשוב לטרוף את הבלילה לפני בין זילוף אחד של וופל לשני.
– לגרסה פרווה ממירים את החמאה במחמאה ואת החלב בקרם קוקוס או חלב שקדים.
– רוצים לשדרג את הפנקייק? נסו להוסיף לבלילה בננה אחת מעוכה היטב.

IMG_5348-600

unnamed-19-1 (1)

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

מתכונים אחרונים מאת רחלי קרוט (צפו בכולם...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top